SV Spakenburg combineert gezelligheid, sportiviteit en prestaties. Zowel binnen als buiten de lijnen. Zo’n 280 sponsors hebben zich verbonden aan onze prachtige vereniging. We zijn daar als vereniging niet alleen blij mee, maar ook trots. Blij met de steun en gelukkig dat we nieuwe sponsoren mogen blijven verwelkomen, in allerlei gradaties. De unieke sfeer binnen SV Spakenburg, heeft bij velen voor het ‘Blauwe virus’ gezorgd.

Steeds meer bedrijven van buiten de dorpsgrenzen verbinden zich aan SV Spakenburg. Aan een unieke club, op een prachtig complex en met bijzonder goede voorzieningen voor sponsors. SV Spakenburg is één van de weinige verenigingen die al sinds het begin continu op het hoogste amateurniveau acteert. En ook met succes. In het seizoen 2013/2014 werd de laatste titel groots gevierd, als kampioen van de Topklasse zaterdag. Daarna werd ook nog de algehele titel binnengehaald tegen AFC.

Inmiddels speelt Spakenburg in de 2e Divisie. Dit is een zeer aantrekkelijke competitie waar zondag- en zaterdag top amateurclubs de strijd aanbinden en daarnaast spelen ook belofte-elftallen van BVO's in deze competitie Wekelijks wordt in de  pers (dagbladen, radio en TV) veel aandacht geschonken aan de club. Spakenburg is daarbij een van de smaakmakers en behoort ook landelijk gezien tot de bekendste amateurclubs van Nederland. Kortom, een prachtige club om uw bedrijfsnaam aan te verbinden.

Sponsorhome
Door de unieke – en bovenal gezellige – sfeer die bij Spakenburg heerst, voelt u zich als sponsor zeker thuis. In het zeer fraai sponsorhome bieden we sponsors een gezellige ontmoetingsplaats bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. De plek om onder het genot van een hapje en drankje relaties aan te knopen.

Relaties
Gedurende het seizoen worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de sponsoren. Denk aan de traditionele kerstborrel, golftoernooi, de Botterrace enzovoorts. Festiviteiten om de onderlinge persoonlijke en zakelijke contacten op te frissen en te verstevigen en natuurlijk ook om Spakenburg te steunen. Nog steeds is voetbal hét medium om marketingdoelen en prestatieniveau in combinatie te laten opbloeien. Het zorgt voor een win-winsituatie, zowel voor u als voor onze vereniging.

Graag verwelkomen we u bij onze prachtige vereniging. Wilt u sfeer komen proeven bij SV Spakenburg? Neem dan contact op met één van de leden van onze sponsorcommissie. Zij zorgen ervoor dat u tijdens een thuiswedstrijd van Spakenburg prima wordt ontvangen en wordt rondgeleid, zodat u overtuigd zult raken dat Spakenburg voor u dé club is.

Diverse mogelijkheden
Als ondernemer wilt u het beste uit uw bedrijf halen. Communicatie met uw doelgroep is daarvoor van evident belang. Spakenburg biedt u die mogelijkheid. Zoals ook het platform met andere ondernemers in gesprek te komen. Als sponsor kunt u uiteraard ook uw eigen relaties uitnodigen voor een prachtige middag Spakenburg of uw medewerkers positief verrassen.

SV Spakenburg kent diverse sponsormogelijkheden, zodat u reeds voor een relatief laag bedrag partner kan worden van onze Blauwe vereniging.

Wilt u weten welke mogelijkheden u als sponsor heeft? Klik dan hier.