Kwartfinale zaalvoetbalbeker

Na het kampioenschap van Vrouwen 1 (ons eerste damesteam) en Heren 4 hadden / hebben we nog twee kampioenskandidaten. En maandagavond 1 mei kunnen we in onze eigen Sporthal De Stormvogel getuige zijn van de kwartfinale

28.apr..2017|Lees Meer

Blauwe smurfen in strijd met kleine rooie vogels

Er is dit seizoen al veel gezegd over het gemis van de derby. Al die opmerkingen gaan voorbij aan het feit dat er dit seizoen wel degelijk regelmatig derby's op het programma staan. Vrijdag 21 april was het echter tijd voor een wel heel bijzondere: namelijk de derby tussen de Kleine Rooie Vogels en de Blauwe Smurfen. In toernooivorm gingen zo'n 90 spelertjes in de leeftijd van 5 en 6 jaar van IJsselmeervogels en Spakenburg de onderlinge strijd aan.

24.apr..2017|Lees Meer

Zaterdag 29 april collecte t.b.v. diabetes

Daar velen in onze gemeente Bunschoten-Spakenburg ook met deze ziekte te maken hebben, staat het plaatselijke Diabetes Fonds a.s. zaterdag voorafgaande aan het duel Spakenburg – Kozakken Boys, aanvang 15.00 uur, klaar met de collectebus.

24.apr..2017|Lees Meer

Training in voorjaarsvakantie

Vanwege de vakantie zijn er de komende twee weken geen trainingen voor de niet-selectieteams. De overige teams kunnen dit in overleg met hun trainer zelf bepalen.

24.apr..2017|Lees Meer

Spakenburg niet verder dan een gelijkspel tegen TEC

Het is minuut 90+5. Een voorzet van Olivier Pilon bij een 2-2 stand aan de rechterkant van het veld. De bal vliegt richting de zestien wordt met de hand beroerd door een speler van TEC, de bal vliegt verder en wordt binnengewerkt in de goal. Supporters van Spakenburg op de tribune staan al. Ondertussen klinkt het fluitsignaal van de dienstdoende​ scheidsrechter die niet met zijn hand naar de middenstip wijst, maar naar de penaltystip. De spelers van Spakenburg protesteren nog wat voor de vorm, maar een penalty dik in blessuretijd, een uitgelezen kans op de broodnodige overwinning. Olivier Pilon eist de bal op en gaat achter de bal staan! Hij neemt een aanloop, iedereen van Spakenburg houdt zijn hart vast, en daar is de keeper van TEC, die de bal uit het doel ronselt recht voor de voeten van Pilon. Hij heeft veel meer tijd dan hij zelf denkt voor de rebound en schiet deze dan ook wild over. Gelijk hierna is het afgelopen en verliest Spakenburg twee dure punten, zeker omdat UNA uit bij Katwijk weet te winnen.

23.apr..2017|Lees Meer

Voorbeschouwing TEC – Spakenburg

Spakenburg wacht zaterdag weer een belangrijke uitwedstrijd. In Tiel is de tegenstander TEC. Nog vier rondes zijn er te spelen om handhaving te garanderen. Daarvoor zullen de Blauwen alles uit de kast moeten halen om punten te sprokkelen. Mooi voetbal doet er in deze fase namelijk niet meer toe.

21.apr..2017|Lees Meer