Affur de rucloamebordu (79)

Achter de reclameborden is een kroniek van niet alledaagse gebeurtenissen rondom het sportveld. Opmerkelijke en minder opmerkelijke zaken passeren hierin de revue.

29.mei.2017|Lees Meer

Voorbeschouwing SV Spakenburg – Rijnsburgse Boys

Hoe je het ook wendt of keert, zaterdag is het de laatste wedstrijd van het seizoen. Een seizoen dat voor Spakenburg eigenlijk vier wedstrijden te lang duurde, maar het goede nieuws is dat we nog steeds niet gedegradeerd zijn.

27.mei.2017|Lees Meer

Einde seizoen: overschrijven, aanmelden en stoppen

Einde seizoen: overschrijven, aanmelden en stoppen Het seizoen 2016/2017 is alweer bijna voorbij. Zoals ieder jaar zullen er weer spelers zijn die volgend seizoen voor een andere vereniging gaan voetballen of er helemaal mee stoppen. De KNVB heeft het papieren overschrijvingsformulier afgeschaft. Ook de oude spelerspas is niet meer nodig. Het overschrijven gaat nu digitaal. Wat blijft is dat een overschrijving uiterlijk 15 juni bij de KNVB moet zijn gemeld.

24.mei.2017|Lees Meer

Spakenburg doet zichzelf te kort tegen Rijnsburg: 2-1 verlies

Spakenburg heeft dinsdagavond de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs onverdiend met 2-1 verloren van Rijnsburgse Boys. De Blauwen waren over de gehele wedstrijd gezien de bovenliggende partij, maar vergaten het veldoverwicht in doelpunten uit te drukken. Kelvin Maynard bracht Spakenburg nog wel op een 0-1 voorsprong, maar twee doelpunten ‘uit het niets’ van Jeffrey Jongeneelen deden de Blauwen de das om. A.s. zaterdag weet Spakenburg dus wat het te doen staat om zich te handhaven in de Tweede Divisie: met twee doelpunten verschil winnen van de Uien.

24.mei.2017|Lees Meer

Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys – Spakenburg

Nog twee finales wachten er voor de Blauwen om zich te handhaven in de Tweede Divisie. Over een uit en een thuiswedstrijd zullen “de Uien” uit Rijnsburg of Spakenburg het ticket voor de Tweede divisie zien te bemachtigen.

23.mei.2017|Lees Meer