Supportersbus naar GVVV

Aanstaande zaterdag, 1 april, speelt Spakenburg een uitwedstrijd tegen GVVV. De wedstrijd begint om 15.30 uur. De supportersbus naar Veenendaal vertrekt om 14:15 uur.

27.mrt..2017|Lees Meer

Ode aan vrijwilligers

Elke maandag komt er een grote groep vrijwilligers alles opruimen en schoonmaken. SpakenburgTV heeft een prachtig item gemaakt overgemaakt.

21.mrt..2017|Lees Meer

Interview met Paul Lieftink

Onze trots, SV Spakenburg, viert dit seizoen haar 85e verjaardag. Het Infomagazine neemt u elke thuiswedstrijd mee naar een historische gebeurtenis of een persoon die op welke manier dan ook veel voor de club betekent of heeft betekend

20.mrt..2017|Lees Meer

Spakenburg lijdt duur puntverlies

Spakenburg speelde zaterdag belangrijk duel tegen de Koninklijke HFC om te proberen de onderste regionen te verlaten en de aansluiting te zoeken met de middenmoot. Uiteindelijk waren het de bezoekers die er met de punten vandoor gingen en de Blauwen met een enorme kater achterlieten. En met het komende programma (uit naar AFC, GVVV en dan thuis Jong AZ) hebben de Bauwen een zware reeks voor de boeg. Het blijft spannend voor Spakenburg dit seizoen, maar met het spel zoals dat vandaag op de mat gelegd werd werd zullen we er niet komen.

20.mrt..2017|Lees Meer

Vrijwilligerstevredenheidsonderzoek

Zoals je waarschijnlijk al voorbij hebt zien komen, wordt er momenteel een vrijwilligerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Dat doen we door middel van een enquête. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door plaatsgenoot Niek de Graaf.

18.mrt..2017|Lees Meer

Blue Darts Championship

Op Vrijdagavond 31 Maart wordt door SV Spakenburg de 1e editie van het “Blue Darts Championship” georganiseerd. Op dit Darts-toernooi wordt er in de Blauwe kantine met koppels van 2 gespeeld, 1 van jullie dient lid te zijn van SV Spakenburg. (Minimum leeftijd 18+) De inloop is vanaf 19:30 en we beginnen om 20:00!

18.mrt..2017|Lees Meer