gemaakt op : 10 augustus 2017

SV Spakenburg is dringend op zoek naar een trainer voor O12-1

Voor dit seizoen zijn we dringend op zoek naar een trainer voor O12-1. Als trainer van SV Spakenburg O12-1 beschik je over een goede en heldere voetbalvisie die naadloos aansluit op die van SV Spakenburg. Je hebt te maken met een leergierige, talentvolle groep spelers en je kunt jouw idee├źn duidelijk overbrengen op de spelers zodat de spelers zich verder kunnen ontwikkelen.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent voor Spakenburg een goed uithangbord naar alle partijen, zoals ouders, spelers en andere verenigingen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder beschik je over adequate leidinggevende capaciteiten. Coachen is je op het lijf geschreven en je bent in staat om je gedrag aan te passen als de situatie verandert. Je hebt minimaal TCIII en hebt ervaring in trainen en coachen van jeugdspelers.

Het aanbod
Wij bieden een uitdagende functie binnen een van de meest toonaangevende voetbalverenigingen. We hebben een professioneel team van trainers/leiders en een jeugd technische commissie. SV Spakenburg is als vereniging hard aan het werk om het kwaliteitsniveau van de jeugd te verhogen en meent het nodige talent daarvoor in huis te hebben. Spakenburg beschikt over een fantastische accommodatie in het centrum van Spakenburg.

Geïnteresseerd?
Stuur dan direct een mail met je motivatie naar Niek van Twillert, niek@muntz.nl