Spakenburg verliest in en tegen Lienden

Blauw tegen blauw. Spakenburg tegen Lienden. Een duel waarbij het ging om ademruimte op de ranglijst. De ploeg uit Lienden trok in dit treffen aan het langste eind en klom daarmee over Spakenburg heen.

29.jan..2017|Lees Meer

Spakenburg trekt de drie punten over de streep

In een rommelige wedstrijd waarbij Spakenburg in de eerste helft op achterstand kwam, trok de thuisploeg toch aan het langste eind. Met de gelijkmaker van Ties en het winnende doelpunt van Van den Meiracker heeft Spakenburg haar gewenste driepunter in huis gehouden.

18.dec..2016|Lees Meer

Spakenburg verliest in onrustig Katwijk

Na de zwaar bevochten 4-3 overwinning op Jong Sparta, wachtte zaterdag jl. de lastige uitwedstrijd in en tegen Katwijk op sportpark de Krom. Na 90 reguliere minuten voetbal + 6 minuten blessuretijd

11.dec..2016|Lees Meer

Spakenburg in treurnis na verlies bij Kozakken Boys

In het verleden stonden de wedstrijden tegen Kozakken Boys vaak garant voor spektakel en zo ook vandaag. Iedereen herinnerde zich nog wel de wedstrijd van vorig jaar. Spakenburg won toen met 0-3 en speelde de thuisclub van de mat. Hoe anders was het vandaag.

27.nov..2016|Lees Meer

Spakenburg pakt groots uit tegen TEC

Op de dag dat Sinterklaas het dorp een bezoek bracht trakteerde de Blauwe selectie de supporters op een cadeautje van een wedstrijd. Op de Westmaat werd met maar liefst 5-0 gewonnen

13.nov..2016|Lees Meer

Spakenburg totaal machteloos tegen jong AZ

Nog niet eens zo heel lang geleden speelde Spakenburg een uitwedstrijd tegen AZ voor de KNVB beker en wist hier een verlenging uit het vuur te slepen. Vandaag traden de Blauwen aan tegen jong AZ en het contrast had niet groter kunnen zijn. Spakenburg was eigenlijk de gehele wedstrijd machteloos,

06.nov..2016|Lees Meer

Spakenburg na verlenging uitgeschakeld

Spakenburg is dinsdagavond uitgeschakeld in de strijd om de KNVB Beker. Na verlenging verloren de mannen van trainer Hans van der Haar met 3-2 van ASWH, dat uitkomt in de derde divisie.

26.okt..2016|Lees Meer

Spakenburg en UNA boeien niet in gelijkspel

In een allerminst goede wedstrijd hebben Spakenburg en UNA zaterdagavond op de Westmaat gelijk gespeeld. Na een bedroevende eerste helft openden de gasten vlak na rust de score via Nick Tielemans

16.okt..2016|Lees Meer

Spakenburg moet ook buigen voor AFC

Spakenburg heeft zaterdag de tweede nederlaag op rij moeten incasseren. Na het beschamende verlies tegen Koninklijke HFC, moesten de Blauwen op de Westmaat uiteindelijk met 1-2 buigen

02.okt..2016|Lees Meer

Spakenburg trapt in valkuil genaamd Kon. H.F.C.

Na een zinderende week met fantastisch voetbal en dito uitslagen tegen niet de minste tegenstanders, ging Spakenburg vanmiddag flink de bietenbrug op door met maar liefst 5-1 te verliezen van de tot dan toe nummer laatst van de tweede divisie. Op die uitslag was overigens niets maar dan ook niets af te dingen.

24.sep..2016|Lees Meer

Sterk Spakenburg maatje te groot voor Jong FC Twente

Spakenburg heeft zaterdag eenvoudig gewonnen van Jong FC Twente. Na een prima start en een snelle 2-0 voorsprong, bouwden de Blauwen de winst in de tweede helft uit naar een 5-0 eindstand. Danny van den Meiracker was goed voor een ‘valse’ hattrick, de andere treffers kwamen op naam van Tim Sanders en Kees Tol. Dankzij de winst houdt Spakenburg aansluiting met de top in de Tweede Divisie.

03.sep..2016|Lees Meer

Spakenburg loopt tegen eerste nederlaag op

Zaterdagavond 18.00 uur in Groesbeek begon de 2e Divisie eigenlijk echt. Met de wedstrijden tegen Barendrecht en HHC was Spakenburg een paar oude bekenden tegengekomen maar tegen de Treffers was nog nooit gespeeld.

27.aug..2016|Lees Meer

Spakenburg speelt gelijk tegen HHC Hardenberg

Spakenburg heeft de eerste thuiswedstrijd in de Tweede Divisie gelijkgespeeld tegen HHC Hardenberg. Na een slechte eerste helft, waarbij HHC op 1-0 voorsprong was gekomen, kwam Spakenburg direct na rust op 1-1. Dat was ook direct de eindstand van deze slordige wedstrijd.

20.aug..2016|Lees Meer