Spakenburg blijft koploper na winst tegen Magreb’90

Met het nodige gevoel voor understatement kan er wel gezegd worden dat het niet de beste wedstrijd van het seizoen was, maar de Blauwen wisten wel te winnen in Utrecht van Magreb’90 en blijven dus de trotse koploper van de derde divisie.

04.feb..2018|Lees Meer

Spakenburg onderuit tegen ODIN'59

Na de spetterende overwinning vorige week in het Yanmar stadion in Almere, tegen Jong Almere City stond zaterdag de eerste competitiewedstrijd van 2018 op de Westmaat op het programma

20.jan..2018|Lees Meer

Spakenburg schuift Almere City aan de kant

In een meer dan vermakelijke wedstrijd heeft Spakenburg overtuigend de winst gepakt tegen Jong Almere City. De vier goals die de equipe van John de Wolf wist te maken werden al in de eerste helft bewerkstelligd.

14.jan..2018|Lees Meer

Spakenburg wint en kroont zich winterkampioen

In de laatste thuiswedstrijd heeft Spakenburg de winst weten te pakken tegen ACV. Op de Westmaat werd het 4-0 en door deze overwinning en het puntenverlies van Jong Almere City is Spakenburg de trotste koploper en gaat het als herbstmeister de winterstop in.

16.dec..2017|Lees Meer

Teleurstellend potje op een koud sportpark Panhuis

Spakenburg heeft voor de tweede achtereenvolgende week gelijkgespeeld terwijl directe concurrent Jong-Almere City wel twee maal de volle buit wist te behalen. Hierdoor is de achterstand op de Flevolanders gestegen tot 4 punten

25.nov..2017|Lees Meer

Ook VVOG aan de zegekar gebonden!

Op de heenweg scheen de zon, op de terugweg kwam de regen. Tussendoor deed Spakenburg wat het al vaak deed dit seizoen, de wedstrijd winnend afsluiten.

04.nov..2017|Lees Meer

Spakenburg verliest onterecht in Heemskerk

Spakenburg heeft in Heemskerk zijn eerste verliespartij te pakken. Tegen Odin ‘59 was het de bovenliggende partij, maar wist het niet tot scoren te komen. Odin ‘59 deed dat wel en pakte daarmee de 3 punten.

22.okt..2017|Lees Meer

Spakenburg boekt 6e overwinning op rij.

Spakenburg noteerde zaterdag tegen de ‘Sjollekoppen’ de 6e overwinning op rij en blijft daardoor steviger aan kop in de Derde Divisie zaterdag. Wat eigenlijk nog opvallender was dat de basisopstelling voor de 8e maal ongewijzigd was en dat is wel eens anders geweest.

15.okt..2017|Lees Meer

Heerlijke overwinning van Spakenburg bij Quick Boys.

Eindelijk stond sinds 2006 de kraker Quick Boys-Spakenburg weer eens als competitiewedstrijd op het programma. Op een goed gevuld sportpark Nieuw Zuid, een pareltje overigens onder de voetbalvelden, won Spakenburg met 0-3. Deze toch wel ruime zege kwam toch niet zo eenvoudig tot stand.

01.okt..2017|Lees Meer

Spakenburg speelt ook gelijk tegen ONS Sneek

Spakenburg heeft haar eerste thuis wedstrijd gelijkgespeeld tegen ONS Sneek. De Blauwen verzuimde de wedstrijd in de eerste helft te beslissen. In de tweede helft kon Spakenburg geen potten breken, werd ONS Sneek

03.sep..2017|Lees Meer

Spakenburg uit KNVB bekertoernooi

Spakenburg is dinsdag door Blauw Geel '38, dat uitkomt in de 3e Divisie zondag, uitgeschakeld in het KNVB bekertoernooi. Spakenburg verloor met 3-2. Doelpunten kwamen van Ties en Pilon.

23.aug..2017|Lees Meer

Spakenburg bekert verder

In Heemskerk heeft Spakenburg tegen ADO'20 gewonnen. Het ging moeizaam en er moesten zelfs penalty's aan te pas komen, maar de zege werd dus uiteindelijk toch veiliggesteld.

19.aug..2017|Lees Meer

Spakenburg wint met 2-1 van ASV De Dijk

Spakenburg speelde woensdagavond een thuiswedstrijd tegen ASV De Dijk. Tegen de club, die vorig jaar kampioen werd in de 3e divisie zondag en dit seizoen dus in de 2e divisie speelt, won Spakenburg met 2-1

10.aug..2017|Lees Meer

Spakenburg wint eerste 2 oefenwedstrijden

Spakenburg heeft de eerste 2 oefenwedstrijden met succes afgerond. Afgelopen zaterdag werd met 3-1 gewonnen van zondag derde divisionist De Meern. Afgelopen dinsdag wonnen de Blauwen met 1-0 van Hoofdklasser SDC Putten.

05.aug..2017|Lees Meer