gemaakt op : 20 augustus 2018

DERBY | Aanmelden voor sponsoren zaterdag 29 september

Reserveer hier uw sponsorkaarten voor de derby der derby's. Elke kaart á € 60 geeft recht op gratis entree, een plaats op de overdekte zittribune en toegang tot het sponsorhome met buffet. Huidige passe-partouts zijn niet geldig voor deze wedstrijd. Er worden gratis aparte kaarten verstrekt. Als u als officiële sponsor bij voorkeur naast u gasten wilt zitten, kan dit enkel op de overdekte zijtribune. De hoofdtribune is namelijk volledig gereserveerd voor de officiële sponsors. Wij vragen u dit specifiek aan te geven.  

Gezien de enorme vraag naar overdekte zitplaatsen is er ook een mogelijkheid voor sponsors om entreekaarten met een tribuneplaats te bestellen zonder toegang tot het sponsorhome. De sfeervol ingerichte sporthal is dan een prima alternatief om na te praten over de wedstrijd. De kaarten zijn € 40 per stuk. 

Uw aanvraag om extra kaarten kan op geen enkele wijze worden gegarandeerd. Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen en uw sponsorschap. 

U kunt uiterlijk tot 15 september 2018  kaarten bestellen. Bij geen reactie nemen wij aan dat u de wedstrijd niet bezoekt.

 

Wegens grote belangstelling is het niet meer mogelijk kaarten te reserveren.