gemaakt op : 07 november 2016

Blauwe sponsoravond een groot succes

Afgelopen vrijdag op 4 november was het weer zover, de Blauwe sponsoravond. Het beloofde een groot feest te worden met en speciaal voor alle sponsoren met een groot Blauw hart. En een feest werd het!

Na ontvangst op de club werd er met meerdere bussen naar Nijkerk gereisd. Kade 10 was uiteindelijk de sfeervolle eindbestemming. De gasten van de avond werden warm en feestelijk onthaald door een brassband die met veel passie voor een feestelijk ritme zorgde. Eenmaal binnen was het tijd voor een glaasje bubbels wat werd uitgeserveerd door feestelijke dames gehuld in exotische kleding. Ook aan de hongerige mens was gedacht, daar er op vele plekken verschillende eettentjes waren ingericht. Zalm, oesters, hamburgers, saté, het was er allemaal en nog veel meer.

Na een warm woord van welkom door de sponsorcommissie kon het feest echt losbarsten! Verschillende mooie en sfeervolle acts volgden elkaar op. Allereerst waren er de dames van Exclusive Strings die met prachtige vioolbegeleiding hedendaagse muziek opfleurde. Daarna was het de beurt aan de Hermes House Band die op ieder moment met veel gevoel de juiste sfeer wist te creëren. Tussen de bedrijven door was het DJ Ruitenbeek die met zijn muziekkeuze de voetjes van de vloer kreeg.

Het feest ging tot diep in de nacht door en was weer een groot succes te noemen. Een speciale dank gaat nogmaals uit aan alle sponsoren en aan de sponsorcommissie die dit feest, met hun tomeloze inzet, mogelijk hebben gemaakt.