gemaakt op : 25 augustus 2016

De sponsorcommissie stelt u graag voor aan:

Bekaserv Club-sponsor!

Deze sponsor behoeft eigenlijk geen nadere introductie. Is al jarenlang aan onze club verbonden geweest en nu weer terug. Bij Bort en zijn team kunt u terecht voor alle kantoormachines, kantoormeubelen en kantoorartikelen. Ook voor schrijfwaren, tekenmateriaal en hobbyartikelen bent u bij Bekaserv aan het goede adres.

IMG_1671_Kopie.JPG
Op de foto Dhr. Bort Beekhuis en Johan Muijs.

Wij bedanken deze sponsor en hopen ze nog vaak te mogen begroeten op onze mooie club!

Stolp International Ster-sponsor!

Ooit begonnen als klein familiebedrijf, nu bekend als dé Nederlandse expert in import van zuidvruchten, tomaten, noten, kokos en andere tropische kwaliteitsingrediënten.

In deze dynamische markt is geen dag hetzelfde. Van ambachtelijke bakker tot groothandel en retailer: wij gaan voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd dankzij korte lijnen en slimme logistiek.

Doordat Stolp International zich dagelijks in alle wereldmarkten beweegt, zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Maar ook ontwikkelingen in de consumentenwereld volgen zij op de voet. Het resultaat: een compleet assortiment met volop keuze voor alle doelgroepen. Hierdoor kunt u altijd de producten aanbieden met de juiste kwaliteit en smaakbeleving.

stolp.jpg

Het is voor hun de sport om de hoogste kwaliteit te vinden én deze te combineren met de meest efficiënte importwijze. Daarom kopen zij rechtstreeks bij de producenten in. En ze blijven voortdurend op zoek; vanuit Bunschoten, via de netwerken en agenten over de hele wereld. Zo houden zij ons assortiment uniek en rijk aan variatie. Met Sunpearl als eigen kwaliteitsmerk.

Uiteraard zijn mooie aanvullingen op het assortiment altijd welkom. Dus bent u op zoek naar producten die nóg beter aansluiten op uw vraag? Laat het Stolp weten. Zij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Stolp International is onderdeel van Beko Coöperatie. Dit is Nederlands grootste totaalpartner voor de ambachtelijke brood- en banketbakker. Dankzij deze specialisatie kunnen zij u ook baktechnisch advies geven over de producten. Stolp International weet exact waar topingrediënten aan moeten voldoen. En daar plukt ú de vruchten van.