gemaakt op : 31 oktober 2017

Koelewijn Bouw B.V. Co-sponsor SV Spakenburg

De sponsorcommissie presenteert een nieuwe Co-sponsor. Koelewijn Bouw B.V. heeft afgelopen zaterdag met de sponsorsommissie een sponsorcontract getekend. Namens de hele club bedankt!

ERVARING
Al meer dan 80 jaar biedt Koelewijn Bouw haar klanten de hoogst mogelijke kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid in bouwen en verbouwen. Of het nou gaat om nieuwbouw of verbouw van bedrijfsgebouwen of woonhuizen, Koelewijn Bouw realiseert het met respect voor de gemaakte afspraken.

VAKMANSCHAP
Het vakmanschap van de meer dan 25 medewerkers is ons handelsmerk. Constante opleiding en de modernste technieken zorgen voor woningen en bedrijfsgebouwen van een ongeëvenaarde kwaliteit. Tegen zeer scherpe prijzen.

MAATWERK
Koelewijn Bouw B.V. beschikt al sinds de oprichting in 1935 over een eigen timmerwerkplaats waar deuren, kozijnen en trappen op ambachtelijke wijze worden gemaakt, zodat altijd vakwerk wordt geleverd.

BETROUWBAAR
Koelewijn Bouw B.V. werkt snel en flexibel zowel in grote als kleine projecten en is daardoor een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven die kwaliteit en vakmanschap op prijs stellen. Velen beloven het...maar wij doen het!.

 

Op de foto van links naar Rechts

Johan Muijs , Maurits van de Geest, Rene Noort en Jan Bast.