gemaakt op : 11 november 2016

Nieuwe sponsors voor SV Spakenburg

Pack Company Co-sponsor
PackCompany is de meest onafhankelijke aanbieder van verpakkingsmaterialen. Zij onderscheiden zich door gedegen kennis en een onafhankelijk advies Zij kunnen uw verpakkingen bij meerdere leveranciers onderbrengen om zo de beste prijs voor uw verpakkingen te garanderen. Kortom een slagvaardige, gunstige- en oplossingsgerichte aanpak.

PackCompany helpt bedrijven kosten te reduceren, een belangrijk onderwerp in elke branche. Zij realiseren dit door het maximale uit uw verpakkingsproces te halen zonder de efficiency, zekerheid en functionaliteit uit het oog te verliezen. Ze kennen de internationale markten van materialen en machines en zetten die kennis om in praktische, onafhankelijke en goed onderbouwde adviezen voor alle verpakkingen.

www.packcompany.nl

IMG_6400_Kopie_1.JPG
Op de foto: Jan Koelewijn

DiPa Engineering Club-sponsor
Bij DiPa Engineering vindt u meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van alarmsystemen, telecomoplossingen, datanetwerken  en camera’s. Een jong bedrijf met vertrouwde gezichten. DiPa staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Anno 2015 verandert techniek continue en gaan we steeds meer naar integratie van verschillende systemen. Hierdoor wordt het steeds moeilijker voor u om de juiste keuzes te maken. DiPa helpt u bij het maken van de juiste keuzes en biedt u een samenwerking aan waardoor er niet alleen een goed werkende technische oplossing ontstaat, maar u veel geld bespaart op aankoop- en gebruikskosten.

“Voor ons geldt wij zijn pas tevreden als U tevreden bent!”

“Onze manier van werken is direct, open, loyaal en persoonlijk betrokken. Dit is DIPA, we zijn pas tevreden als u dat ook bent. Door naar u te luisteren maar ook u te adviseren zoeken we naar optimale oplossingen voor een optimale tevredenheid voor u als klant.”

www.dipa-engineering.nl Tel. 085-4839170

IMG_6164_Kopie.JPG
Op de foto Paul van Goor en Dirk Koelewijn


Smokehouse en de Food Factory Club-sponsor
De zwagers Peter Koelewijn en Wiechert de Ruiter zijn de gezichten achter Smokehouse en Food Factory.

Bij The Smokehouse kunt u overdag terecht voor een overheerlijke lunch.  Voor het diner gaat de Josper Grill aan! Deze Spaanse houtskoolgrill is uniek omdat er geen elektra en gas aan te pas komt. Dit gesloten systeem werkt puur op houtskool en zorgt ervoor dat smaken en sappen behouden worden!

Ook shared-dining is mogelijk bij the Smokehouse. Buiten het bekende á la carte dineren met de gebruikelijke voor -, hoofd -, en nagerechten kunt u er ook voor kiezen om kleine gerechten te bestellen. Zo kunt u met meerdere personen genieten van diverse kleine gerechten.

The Food Factory is het adres voor al uw lekkere snacks! Via de webshop kunt u eenvoudig en snel al uw snacks bestellen. Naast de bekende frituur-snacks hebben ze ook pizza, gebakken vis of het befaamde broodje hete Kip of Spareribs. Een uitgebreid assortiment voor een ieder wat wils. Zowel om te bezorgen als af te halen.

IMG_6171_Kopie.JPG
Op de foto: Peter Koelewijn en Wiechert de Ruiter

www.thesmokehouse.nl
www.foodfactory.nl

SV Spakenburg is enorm blij met deze nieuwe sponsoren en hopen op een langdurige succesvolle samenwerking!