gemaakt op : 22 oktober 2016

Vrijdagavond 4 november; feestavond sponsors

Het is al weer enige tijd geleden dat wij met al onze sponsoren op stap zijn geweest. Wie herinnert zich nog de bezoeken aan de Arena en het PSV stadion, de feestavonden in Vierhouten en Kalkar, de Amerikaanse party in de manege in Zevenhuizen, de prachtige avonden in ‘kasteel’ Iselmar in Lemmer en in partycentrum Takens in Balkbrug en last but not least de spetterende feestavond in Brasserie Zuiderzoet?

Hoog tijd om weer eens iets exclusief voor u te organiseren!

Wij hebben ons oog laten vallen op een verrassende locatie in Nijkerk: Brasserie Kade 10. Brasserie Kade 10 is gevestigd in een voormalig fabriekscomplex. In Nijkerk bekend als de Chocoladefabriek. Eenmaal binnen in het gebouw staat u versteld van de sfeervolle inrichting. Het adres is Westkadijk 10 in Nijkerk.

U wordt vanaf half zeven ontvangen in onze kantine aan de Westmaat, met een aangekleed kopje koffie. Uiterlijk om zeven uur vertrekken wij met bussen naar de plaats van bestemming.

In Kade 10 wordt u een geheel verzorgd programma aangeboden. Zo kunt u aan kraampjes genieten van diverse koude en warme gerechten. Voor de liefhebbers is er ook een wijnbar aanwezig. In de grote feestzaal kunt u genieten van spetterende optredens van onder andere één van de topbands uit Nederland: Hermes House Band. Deze professionele band heeft ook het show element hoog in haar vaandel staan. Dat belooft dus wat!

Wilt u liever gezellig borrelen op een rustiger plaats, dan is daar volop ruimte in de lounge en brasserie. Kortom voor ieder wat wils! De avond duurt tot ongeveer één uur. Vanaf half één staat de eerste bus klaar om terug te gaan naar Spakenburg.

Namens de sponsorcommissie van S.V. Spakenburg
Henri Nel, Martijn Koelewijn en Anique van Twillert

Kledingadvies: ‘feestelijk casual’

De avond wordt u geheel aangeboden door de vereniging.

Voor deze feestavond kunt u zich opgeven via het speciale antwoordformulier hieronder.  Aanmelden graag uiterlijk 20 oktober.

Maximaal aantal personen per sponsor is:
Clubsponsor : 2
Cosponsor : 4
Stersponsor : 6
Kroon en Jeugdsponsor : 8 

Voor eventuele vragen en /opmerkingen mail henri.nel@spakenburg.com
 

Aanmeldformulier Sponsorfeest 2016
 Ja
 Nee
 
Versturen