Paramedisch team
Mocht je onverhoopt een blessure krijgen, dan is het belangrijk dat hier adequaat mee om wordt gegaan. Blijf je te lang doorlopen met klachten, dan dupeer je niet alleen jezelf, maar ook jouw team hier mee.

Bij SV Spakenburg worden de spelers van de A-selectie begeleid door het paramedisch team, bestaande uit fysiotherapeuten Lars Kooijman en Niek van Logtestein van Fysiotherapie Bunschoten en sportverzorger Tim van Twillert van Massagepraktijk Van Twillert. Zij zijn regelmatig op de club te vinden en zijn er niet alleen voor de A-selectie. Voel je dan ook vrij om hen aan te spreken. Met een beetje geluk kunnen ze je direct helpen en anders is het mogelijk om een afspraak te maken voor advies/behandeling.

Blessure opgelopen?
Er zijn een aantal dingen belangrijk om te onthouden:

  • Over je eigen fysieke gesteldheid heb je een grote verantwoordelijkheid. Zorg dat je (aankomende) blessures tijdig meldt, zodat je jezelf, maar ook je team niet dupeert.
  • Er zullen door het paramedisch team afspraken gemaakt worden met de spelers, hier moeten de spelers zich ook aan houden met het oog op hun herstel. Het zal hier gaan om afspraken over belasting, belastbaarheid, oefeningen en controle-afspraken.

  • Herstellende spelers kunnen nooit zonder toestemming van verzorger/fysiotherapeut een andere tak van sport beoefenen, bijvoorbeeld zaalvoetbal.

  • Het kan zijn dat je blessure te ernstig is om op de club te verhelpen. Je zal dan geadviseerd worden om bij de fysiotherapeut te starten met je herstel.
  • Het paramedisch team is er altijd om te helpen en te adviseren, niet alleen om jouw bestaande blessure te verhelpen.

In principe geldt: heb je last van een blessure? Aarzel niet en bel of mail met één van de specialisten van het paramedisch team.
Afspraak maken diagnostisch spreekuur
Heb je last van klachten en wil je gebruik maken van een geheel vrijblijvende fysiotherapeutische screening en diagnose? Klik dan HIER en maak een afspraak.

Meer weten?
Het paramedisch team bestaat uit een team van specialisten van Fysiotherapie Bunschoten. Voor meer informatie kun je terecht op de site www.fysiobunschoten.nl.

Het team draagt bij aan een succesvol, sportief en gezond seizoen voor de leden van SV Spakenburg. Wil je meer weten over het paramedisch team? Of heb je andere gerelateerde vragen? Laat het ons weten!