gemaakt op : 13 april 2016

Kom zaterdag Spakenburg A1 aanmoedigen richting de titel

A.s. zaterdag is een uitgelezen mogelijkheid om de jongens van de A1 aan te moedigen. Zeker nu Spakenburg 1 komend weekend niet hoeft te spelen. Met nog drie duels te gaan staat Spakenburg A1 bovenaan. Zaterdag ontvangen ze MSV’19, de nummer drie op de ranglijst. Aftrap op de Westmaat is om 12.00 uur.


De A1 staat momenteel fier op kop in de Hoofdklasse B. Het team, onder leiding van trainer Rob van Diermen en assistent-trainer Patrick van de Lagemaat, heeft 40 punten behaald en heeft daarmee een voorsprong van 4 punten op nummer 2 OSM’75. De Blauwen spelen op 30 april a.s. nog tegen OSM’75.


Maar eerst komt a.s. zaterdag MSV’19 op bezoek, dat met 6 punten achterstand op Spakenburg ook nog steeds aanspraak hoopt te maken op het kampioenschap. Kortom, om 12.00 uur wordt op de Westmaat afgetrapt voor een zeer belangrijke wedstrijd. Bij winst doet Spakenburg A1 een bijzonder goede gooi naar de titel, aangezien de voorsprong op OSM’75 dan minimaal 4 punten blijft en de Blauwen in de laatste wedstrijd stuiten op de nummer laatst in de competitie.

Komt dat zaterdag dus zien!