gemaakt op : 19 januari 2017

Techniekcursus bij Voetbalschool Balplezier van Mathijs Blijham

Eerste elftal speler Mathijs Blijham en zijn Voetbalschool Balplezier organiseert een Techniek cursus. In het najaar van 2016 was de Techniekcursus een groot succes en daarom wordt de cursus in het voorjaar 2017 weer georganiseerd.

De Techniekcursus bestaat uit 10 techniek trainingen. Deze zullen op donderdagmiddag van 16.00 - 17.00 uur gegeven worden. Je wordt ingedeeld in groepjes op basis van niveau en leeftijd. De eerste training is op donderdag 2 februari.

Voor wie?
De Techniekcursus is bestemd voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Voor de meisjes is er een aparte Techniekcursus die onder leiding staat van oud FC Utrecht speelster Anniek Smulders!

Kosten
De kosten voor de 10-weekse cursus bedragen €125,-. Dit is incl. kledingpakket van Hummel ( shirt, broekje, sokken en een trui). Ben je al in het bezit van een kledingpakket van Balplezier? Dan zijn de kosten slechts €100,-

Wanneer?
Donderdag 2 februari
Donderdag 9 februari
Donderdag 16 februari
Donderdag 23 februari
Donderdag 9 maart
Donderdag 16 maart
Donderdag 23 maart
Donderdag 30 maart
Donderdag 6 april
Donderdag 13 april

Persoonlijk filmpje
Aan het einde van de Techniekcursus krijgt iedere deelnemer een persoonlijk filmpje waarin hij/zij alle geleerde trucjes tentoonstelt.

AANMELDEN KAN HIER 

Meer info:
http://balplezier.nl/spakenburg-techniekcursus/