gemaakt op : 09 januari 2020

BESTUUR | Peter Kroonenberg nieuw bestuurslid Technische Zaken

Peter Kroonenberg is per heden toegetreden tot het bestuur van SV Spakenburg in de functie van bestuurslid ‘Technische Zaken’

Nadat Martijn Koelewijn bekend had gemaakt te stoppen als bestuurslid Technische Zaken is het huidige bestuur, samen met de nieuw gevormde TC, op zoek gegaan naar een nieuw bestuurslid Technische Zaken. Na een aantal gesprekken is dit Peter Kroonenberg geworden.

Hieronder een korte introductie van Peter Kroonenberg
Peter (53 jaar) is een echte Blauwe. Getrouwd met Miranda die ook regelmatig te vinden is bij Spakenburg achter de bar. Samen hebben zij 3 zonen (Gerard, Jan en Nico). Gerard en Nico voetballen samen in het tweede elftal.

Peter heeft zelf tot zijn 34e gevoetbald. Hoofdzakelijk in het tweede, maar heeft ook een twintigtal wedstrijden in het eerste gespeeld. Als vrijwilliger is Peter ook altijd zeer actief geweest. Hij heeft meegeholpen aan de bouw van de sporthal, Joop van Leeuwenhome, supportershome, Izaak Veerman Tribune en de staantribune achter het doel. Daarnaast is Peter een aantal jaren jeugdtrainer geweest en 7 jaar teammanager van Spakenburg 1. 4 jaar onder Peter Visee, 2 jaar onder André Paus en 1 jaar onder Henk Prinsen, samen met Melrik Beukers. In het dagelijks leven is Peter uitvoerder bij Bouwbedrijf Coen Hagedoorn.

Peter gaat de rol van bestuurslid Technische Zaken vervullen. Hij zal hierbij verantwoordelijk zijn voor het technische beleid. De huidige TC zal verantwoording afleggen aan Peter Kroonenberg en daarmee aan het bestuur.

“Ik hecht veel waarde aan bepaalde normen en waarden binnen de club. Ik wil graag dat we, in voor- en tegenspoed, met respect met elkaar omgaan. Naar elkaar toe, maar ook zeker naar spelers en trainers. Ik sta voor integriteit. Niet over, maar mét elkaar praten. Zo heb ik in mijn tijd als teammanager ook altijd gewerkt en ik ben ervan overtuigd dat dit erg belangrijk is voor samenwerkingen binnen onze vereniging”, aldus Peter Kroonenberg.

Het bestuur is zeer content dat er na een periode zonder te hebben gezeten, een bestuurslid Technische Zaken is gevonden en aangesteld. Daarnaast is het bestuur ervan overtuigd dat Peter de capaciteiten heeft deze rol op een goede manier te vervullen.

Namens de hele vereniging, veel succes toegewenst!