gemaakt op : 11 februari 2018

Blauwe Apres-skiparty supergezellig

Vooraf was de vraag of een clubevenement op vrijdag net zo gezellig en succesvol zou zijn als een evenement op de zaterdag na een wedstrijd. Na afloop kon deze vraag bevestigend worden beantwoord, het was meer dan gezellig.

Onze Blauwe Horecamanager Frank Hartog had met zijn team vrijwilligers alles uit de kast gehaald om de kantine en het plein de uitstraling te geven van een echte Apres-ski tent voorzien van een eindeloze stapel ski’s die door Willem Jaquet ter beschikking zijn gesteld. Frank is zelf trouw bezoeker van dergelijke tenten. Hij had dus goed voor ogen hoe de uitstraling van ons park diende te worden.

Vele bezoekers hadden zich aan het evenement aangepast en verschenen in Dirndle, Lederhosen of complete skiuitrusting

Ondanks de straffe koude wind en de sneeuw die zelfs viel bleven de meeste bezoekers buiten op het plein bij de gezellige statafels en huisjes staan. Zo’n 250 – 300 Blauwen brachten een bezoek. Echt koud werd het niet door de vele gaskachels die er stonden en de schermen die ervoor zorgden dat de wind het plein niet bereikte. Dreigde de kou toch toe te slaan dan was een bezoekje aan de dames van de Shotjesbar (mede mogelijk gemaakt door de lokale tandartsen) voldoende. Een Vliegend Hert, Gluhwein of heisse Choco en een warme glimlach zorgde ervoor dat je er weer tegen kon.

Onze voorzitter van de sponsorcommissie bakte voor iedereen de lekkerste hamburgers en worstjes (dit jaar niet voorzien van een knapperig korstje) of je mocht je bakje vol scheppen met erwtensoep. In de kantine, die ook volledig omgebouwd was brachten onze huis-DJ’s: DJ Nawi en DJ Wouter de stemming er helemaal in en werd er tot in de kleine uurtjes gedanst, waarbij er geen enkele wanklank viel.

De organisatie kan dan ook terugkijken op een fantastisch evenement die voor herhaling vatbaar is. Vastgesteld is dat een evenement op een #BleuFriday zeker mogelijk is. We willen iedereen bedanken voor hun bezoek.

Een dergelijk evenement is natuurlijk niet mogelijk zonder de hulp van de vrijwilligers. De vrijwilligers van de onderhoudsploeg, veiligheidsorganisatie en horeca worden dan ook hartelijk bedankt voor hun hulp in aanloop naar, tijdens en na afloop van deze avond.

Tot de volgende #BlueFriday!