gemaakt op : 12 juni 2018

Boboli winnaar SV Spakenburg Open 2018

Op vrijdag 8 juni jl. vond voor de zevende keer het SV Spakenburg Open Golf plaats op Hoogland bij Golfclub Hoogland Amersfoort. Op een voor vele deelnemers bekende mooie golfbaan speelden de deelnemers een 9 holes wedstrijd. Nadat het ’s ochtends met bakken regen uit de hemel kwam, was het gelukkig op het moment suprême droog, wat het deelnemersveld zeer competitief maakte. Uiteindelijk wonnen Theo de Graaf, Dirk van de Groep en Gerrit Koelewijn (gemiddelde handicap van 77,8). Dagwinnaar werd Theo de Graaf, namens Boboli. Hij mag een jaarlang het welbekende blauwe winnaarsjasje dragen en volgend jaar zijn titel verdedigen. Verder waren de prestaties van de bekende blauwe sponsoren opvallend te noemen met een tweede plaats voor William van Driesten, Jabob de Graaf en René van Schaik en een derde plaats was voor Job Koelewijn, Cornel Brouwer en Frank Koelewijn. De Longest Drive werd gewonnen door William van Driesten en de Neary verrassend door René van Schaik.

Clinic
Voor sponsoren die de golfsport wilden leren kennen was er voor de dames en heren een professionele clinic georganiseerd welke volledig werd gesponsord door onze eigen blauwe Pro Vincent Postema. Winnaars van de clinic wedstrijd waren Gerrit van de Groep en Jan Beekhuis. Zij wonnen beide een lespakket om hun GVB te halen, zodat ze volgend jaar met de wedstrijd kunnen meedoen. Verder was de clinic vooral een goede opmaat voor een gezellig vervolg op het terras. 

Op verzoek van velen hierbij het e-mailadres van Vincent voor diegenen die hun techniek nog wat willen bijschaven; vincentpostema@gmail.com.

Avond
En gezellig werd het zeker! Heerlijke discussies of het nu wel of niet eerlijk is gegaan, de mysterieuze verdwijning van een putter, het ja maar…, neusjepik en een dansje, een kikker op de golfbal, zakelijke en persoonlijke gesprekken en er werd bijgepraat over het wel en wee van onze mooi club. Na de prijsuitreiking werd er heerlijk gegeten en geborreld. 

Bedankje
Wij bedanken STERK voor het sponsoren van de golfballen, Golfclub Hoogland Amersfoort voor de twee Green Fee’s, Vincent Postema voor de clinic en de twee lespakketten en HLB Amsterdam Adviseurs Fiscalisten Accountants voor het sponsoren van de golf tees.

Al met al was het een zeer geslaagd evenement welke in 2019 zeker wéér op de activiteitenkalender komt! Mocht je nog foto’s hebben van deze dag, dan kun je ze mailen naar anique@spakenburg.com

Tot volgend jaar!
Sponsorcommissie SvS

Anique van Twillert