gemaakt op : 17 mei 2016

BREAKING-NEWS: JAARLIJKS UKKIE-PROJECT

Net als voorgaande jaren zal S.V. Spakenburg aspirant leden, zowel jongens als meisjes in de leeftijdscategorie van 5 of 6 jaar, de mogelijkheid bieden om te ruiken aan de georganiseerde voetbalsport. Onder begeleiding van heuse jeugdtrainers en/of spelers van het 1e, 2e of 3e zullen in circuitvorm een aantal voetbalspelvormen worden uitgevoerd.

In navolging van voorgaande jaren, zal dit spektakel wederom iets later in het seizoen plaatsvinden en wel op 21 en 28 mei en 4 juni.

Reden hiervoor is tweeledig, als het goed is, is er meer ruimte beschikbaar omdat de meeste (jeugd)competities zijn afgelopen en de kans op mooier en warmer weer is veel groter.

Het hoofdveld van Spakenburg zal wederom het decor zijn waar het zich allemaal gaat afspelen met als aanvangstijd 10.00 uur. Kan uw kind op één van de genoemde data niet, geen probleem dan komt hij of zij 2 in plaats van 3 keer maar dan heeft uw kanjer natuurlijk wel recht op een diploma. De laatste trainingsochtend, 4 juni, zal hoe dan ook feestelijk worden afgesloten.

Heeft u vragen, opmerkingen of zelfs suggesties, schroom dan niet telefonisch contact op te nemen met Tijmen Beekhuis (06-53627252). Mailen kan ook tijmen@svsjeugd.nl