gemaakt op : 04 november 2019

COLLECTE | Zaterdag 9 november collecte voor Waypoint Bunschoten

Passend in ons collectebeleid vindt a.s. zaterdag voorafgaande aan de wedstrijd Spakenburg – Katwijk een collecte plaats voor het goede doel en wel tot aanvang van de wedstrijd buiten het hek, dus op het plein ter hoogte van de kassa.

Ben jij vrij van verslaving?

Zit je vast in een verslaving of heb je een zoon, dochter, vriend of vriendin die verslaafd is aan drugs, alcohol of gamen? Bij Waypoint Bunschoten hebben we aandacht voor jouw persoonlijke verhaal. Je kunt ons bellen of mailen als je hulp zoekt of als je gewoon even wilt praten.

 

Ons doel als Waypoint Bunschoten is dat we willen voorkomen dat mensen verslaafd raken, verslaafd blijven of terugvallen in een verslaving. We zetten daarom in op goede voorlichting en preventie.

Een grote kracht is ons buddyproject. Hierin wordt een vrijwilliger gekoppeld aan degene die hulp nodig heeft. En in het houtbewerkingsbedrijf bieden wij plek aan mensen die op zoek zijn naar een re-integratie- of werkervaringsplaats.

 

Onze kracht zit in ‘samen’: we werken samen met de inwoners, vrijwilligers en ketenpartners van Bunschoten-Spakenburg. We hebben elkaar nodig.

 

Waypoint is in haar werk afhankelijk van giften, subsidies en fondsen. Het is cruciaal dat de aanpak van Waypoint niet alleen in tijd, maar ook in middelen wordt gedragen door kerken, ondernemers, de gemeente en de inwoners samen. Dan pas zijn we echt samen verantwoordelijk voor de kwetsbare medemens.
Help jij ons met onze missie?
Bedankt voor jouw bijdrage!

(06) 364 65 695 

info@waypoint-bunschoten.nl

www.waypoint-bunschoten.nl