gemaakt op : 23 november 2016

Danny meets Berry in het LOS Sportcafé

Aanstaande zaterdag speelt Spakenburg tegen Kozakken Boys. Berry Powel en Danny van den Meiracker, de spitsen van beide teams, zitten bij Stephanie Gilkes aan tafel in het wekelijkse sportprogramma van LOS-tv. Zij blikken vooruit naar het duel van de rivalen. Hoe denkt de Amersfoortse Berry over Spakenburg en zijn spits Danny? Hoe denkt de Baarnse Danny over Kozakken Boys en zijn spits Berry? Hoe schatten ze hun kansen in voor aanstaande zaterdag in Werkendam? Kunnen de Kozakken een rol spelen in de titelrace? Komen de Blauwen weer terug in de kopgroep?

In het programma zijn samenvattingen te zien van IJsselmeervogels – Harkemase Boys en Excelsior M – Spakenburg. En uiteraard komen diverse goals langs van de spitsen Danny en Berry.

Zouden zij ook in de toto goed kunnen scoren met hun voorspellingen? En welke wissels gaan ze doorvoeren in het lokale dreamteam van FC Bunschoten?

Het Sportcafé is donderdag om 22.00 uur te zien bij de Lokale Omroep Spakenburg. En wordt overdag herhaald op de even uren. Daarna is het te zien op YouTube.