gemaakt op : 09 november 2019

GALADINER | Galadiner en veiling groot succes

Het galadiner van afgelopen vrijdag 8 november was wederom een groot succes. Daarnaast heeft de veilig een recordopbrengst opgebracht.

De veilingmeester heeft in een sfeervolle ambiance meer dan €200.000,-onder de hamer getikt. Met dank aan alle sponsors, een fanatische opbrengst die volledig ten goede komt aan de Toekomstvisie van ons sportpark.

Veiling
Nadat de sponsors afgelopen vrijdag tijdens de veilingavond genoten van een smakelijk diner en heerlijke wijnen (verzorgt door Restaurant De Mandemaaker), bracht de veilingmeester de kavels onder de hamer waarop geboden kon worden. De voorzitter onthulde aan het eind van de avond het resultaat. Een record opbrengst van maar liefst € 201.050,-

“Dit vervult ons met enorm veel trots”, aldus penningmeester Bert Beekhuis namens het Bestuur. “Onze sponsors staan onvoorwaardelijk achter onze vereniging en ondersteunen ons altijd waar het in hun mogelijkheden ligt. Een bijzonder mooi resultaat, na een sfeervolle avond met Blauwen onder elkaar.”

Toekomstvisie
De hele avond stond in het teken van de Toekomstvisie sportpark. De aanwezigen werd een fantastische promotiefilm voorgeschoteld over de eventuele plannen die SV Spakenburg heeft.

Deze avond was niet mogelijk geweest zonder de inzet van de veilingcommissie, het horeca-team, de sponsorcommissie en alle andere vrijwilligers die meegeholpen hebben deze avond tot een succes te maken.

Namens de hele vereniging bedankt voor jullie inzet!