gemaakt op : 30 november 2018

Gezellig Sinterklaasfeest van Supportersclub de Stormvogel

Woensdagmiddag 28 november vond in de kantine van SV Spakenburg het jaarlijkse Sinterklaasfeest plaats. Ongeveer 100 Blauwe kinderen tot 8 jaar waren weer naar de kantine gekomen om te genieten van een leuke middag.

De middag begon met een kleine teleurstelling omdat de ingehuurde clown wegens ziekte op het laatste moment niet kon komen. Als alternatief had de organisatie een film geregeld. Ook dit viel in de smaak bij de kinderen. Na de film kregen alle kinderen een lootje en kwamen er 2 pieten om het rad van avontuur te draaien. Er werden veel prijsjes weggegeven. Uiteindelijk waren de kinderen natuurlijk vooral gekomen om Sinterklaas en zijn pieten te zien. Toen hij eindelijk op bezoek kwam, waren de kinderen erg enthousiast. Er mocht een aantal kinderen bij  Sinterklaas komen. Sinterklaas had natuurlijk ook een paar pieten meegenomen, die lekkere snoepjes uitdeelden en ook hun voetbalkunsten vertoonden.

Ook konden de kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. De winnaars waren Milan, Feline van de Groep en Dante Castronuovo. Zij kregen door Sinterklaas een waardebon overhandigd om zelf iets uit te zoeken bij de speelgoedwinkel. 

Aan het eind van de middag werden de kinderen verrast met een portie poffertjes en mochten ze nog even met de pieten voetballen op het hoofdveld. Daarna gingen ze voorzien van een zak snoep  weer tevreden naar huis.