gemaakt op : 22 juli 2016

Hans van de Haar breidt takenpakket uit bij FC Utrecht

Hans van de Haar gaat per direct de veldtrainingen verzorgen bij FC Utrecht. E.e.a. gebeurt onder leiding van Erik ten Hag, maar zullen wel volledig zelfstandig uitgevoerd worden.


Omdat deze trainingen bij FC Utrecht overdag plaatsvinden zullen deze werkzaamheden de werkzaamheden van Hans van de Haar bij de SV Spakenburg op geen enkele manier nadelig beïnvloeden. Zijn werkzaamheden bij SV Spakenburg zullen voorrang krijgen.


Jan van Diermen: Hans heeft het heel open gespeeld. Er is uitgebreid overleg geweest over een haalbare invulling. Wij willen Hans deze kans niet ontnemen. Het is voor hem bij uitstek de kans zich verder te ontwikkelen als professioneel trainer en ook nog bij FC Utrecht, de club , waar hij ook al in dienst is als spitsentrainer. Dus zoveel verandert er feitelijk niet voor SV Spakenburg. Op wat langere termijn kun je ook voordelen zien van het feit, dat onze trainer actief is in de technische staf van FC Utrecht.


Hans van de Haar zelf: Ik vind het een prachtige kans en wil op termijn zeker mijn diploma Coach Betaald Voetbal halen en als zelfstandig hoofdtrainer aan de slag bij een BVO. Maar voor de komende periode is deze invulling voor mij ideaal. Ik garandeer aan iedereen, dat mijn prioriteit bij SV Spakenburg ligt. Daar is deze club mij veel te dierbaar voor. Daar hoeft niemand bang voor te zijn.


SV Spakenburg feliciteert Hans met zijn nieuwe job en wenst hem ook veel succes met FC Utrecht.