gemaakt op : 07 februari 2019

JAC | Mee naar FC-Utrecht - Excelsior

De JAC heeft samen met FC Utrecht een leuke actie op touw gezet voor de jeugdspelers van SV Spakenburg: Het bezoeken van Eredivisiewedstrijd FC-Utrecht – Excelsior op zaterdag 23 februari. Wij nodigen alle jongens en meiden van o-13 t/m o-19 uit om met ons mee te gaan naar Stadion Galgenwaard.
 
Wedstrijd
FC Utrecht wordt getraind door Dick Advocaat en probeert aan te haken bij de top 5 van Nederland. Excelsior uit Rotterdam doet er alles aan om een stabiele middenmoter te worden en heeft afgelopen weekend gewonnen van Feyenoord. Reden genoeg voor een spannende wedstrijd!
 
Programma
17.00 Vertrek met bus vanaf sportpark De Westmaat
17.45 Aankomst stadion
18.30 Start wedstrijd
20.30 Einde wedstrijd
20.45 Vertrek met bus vanaf Stadion Galgenwaard
21.30 Aankomst op sportpark De Westmaat
 
Eigen bijdrage
Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van EUR 15,= aan jeugdspelers en EUR 20,= aan volwassenen, waar het toegangskaartje, de busreis (heen en terug) en wat versnaperingen in de bus bij in zitten.
 
Begeleiding
Van de JAC zullen een aantal leden meegaan als begeleiding, maar voor de begeleiding van de teams o-13 t/m o-16 vragen wij minimaal twee ouders per team mee te gaan. Voor de teams van o-17 t/m o-19 vragen wij minimaal één begeleider.
 
Aanmelden
Geef je voor donderdag 14 februari op via dit emailadres (jacspakenburg@outlook.com) en vermeld hierin je naam en in welk team je speelt, of bij welk team je begeleider bent.
 
Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de Club van 100.