gemaakt op : 27 december 2016

Kerstpakketten SV Spakenburg


Donderdag, 8 december 2016 was er in het sponsorhome van SV Spakenburg even een formeel moment. Daar werd namens S.V. Spakenburg, in de persoon van Lammert Boekhout, de eerste van ruim 500 kerstattenties overgedragen. Dit gebeurde aan Jan Koelewijn van de Pack Company International BV, Lilian Folkersma-Heek en David Hartog, van Drukkerij De Bunschoter BV.
 


Beide bedrijven werden hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan het tot stand komen van de blauwe kerstattentie 2016. Dit jaar, zijn de dozen waarin de kerstattentie is verpakt namelijk volledig beschikbaar gesteld door Pack Company International BV en de print op de doos is ontworpen door Drukkerij De Bunschoter, in de persoon van Lilian Folkersma-Heek.Deze twee bedrijven, tevens sponsors van onze club, staan garant voor hoge kwaliteit. De Pack Company is de meest onafhankelijke aanbieder van verpakkingsmateriaal in de markt. Zij onderscheiden zich door gedegen kennis van het verpakkingsproces en een onafhankelijk advies. Van Lilian Folkersma-Heek weten we al langer van haar bijzonder gave als het gaat over grafische ontwerpen. Kaarten, uitnodigingen en de presentatiegids van de club zijn zo maar een greep uit de producten waarbij Lilian voor de club altijd een grote rol heeft gespeeld.

De samenwerking van deze twee bedrijven hebben ertoe geleid dat de kerstattentie dit jaar in een schitterende doos is verpakt waarbij u direct zal herkennen wat de herkomst is van deze kerstattentie.