gemaakt op : 30 januari 2018

Kevin Sterling tekent contract bij SV Spakenburg

SV Spakenburg heeft zich voor komend seizoen versterkt met Kevin Sterling. De 26-jarige vleugelaanvaller komt over van tweededivisionist Koninklijke HFC. Kevin heeft een contract voor één jaar getekend bij de Blauwen.

Kevin Sterling is bezig aan z’n tweede seizoen bij Koninklijke HFC. De 1,84 meter lange speler die vanaf beide flanken goed uit de voeten kan, heeft dit seizoen zesmaal doel getroffen, dezelfde productie als het seizoen ervoor. Naast z’n scorende vermogen staat Kevin garant voor menig assist. Met z’n dreiging en snelheid is hij een mooie versterking voor de Blauwen. Eerder heeft Kevin twee seizoenen gespeeld voor Katwijk en vier seizoen voor Stormvogels.

Martijn Koelewijn, bestuurslid technische zaken, is blij dat Kevin vanaf volgend seizoen voor de Blauwen uitkomt. “Kevin is een speler die veel dreiging in z’n spel heeft, een actie in de benen heeft en zowel op de linker- als rechterflank kan spelen. Daarnaast pikt hij elk seizoen aardig wat doelpunten mee. Een mooie versterking voor Spakenburg.”

Namens onze club heten we Kevin van harte welkom op de Blauwe zijde van de Westmaat en wensen wij hem veel succes dit seizoen nog bij Koninklijke HFC.