gemaakt op : 02 september 2020

LIVESTREAM | SVV Scheveningen – SV Spakenburg, aanvang 14.30 uur

Aanstaande zaterdag is het zover. De start van de competitie, seizoen 2020/2021. Een seizoenstart onder bepaalde voorwaarden.

 

Eén van de gevolgen van deze voorwaarden is dat de uitwedstrijden van ons 1e niet kunnen worden bezocht, simpelweg om die reden dat de thuisploeg onvoldoende plaatsen kan garanderen, die voldoen aan de eisen die gesteld worden i.v.m. Covid-19. Alleen zij die in het bezit zijn van een bestuurderspas zijn onder bepaalde voorwaarden welkom.

 

Zaterdag a.s. start Spakenburg de competitie met een uitwedstrijd tegen Scheveningen. Deze wedstrijd zal op ons sportcomplex live uitgezonden worden in de sporthal, aanvang 14.30 uur.

 

U zult begrijpen dat het uitzenden van de uitwedstrijden en het plaatsen van overdekte tenten, wat volgende week gaat gebeuren, veel kosten met zich mee brengt. Dit is dan ook de reden dat wij voor het verzorgen van de uitzending een kleine vergoeding vragen, t.w. € 5,00 met daarbij 1 consumptiebon gratis. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft, met elkaar kunnen we op deze manier de extra kosten dragen. 

 

SAMEN  WERKEN  -  SAMEN  BOUWEN  -  HAND  IN  HAND VOOR ONZE  BLAUWEN.

 

Bestuur SV Spakenburg