gemaakt op : 06 januari 2020

Nieuwjaarsreceptie 2020

Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar vond traditioneel de nieuwjaarsreceptie van SV Spakenburg plaats.

 

In een goed en gezellig gevulde kantine namen velen, w.o. een afvaardiging van het bestuur van de Gemeente Bunschoten, de moeite het bestuur en elkaar het goede toe te wensen voor 2020.

 

Aangezien voorzitter Klaas Hartog die morgen onverwacht op het laatste moment in het vliegtuig was gestapt om mee te reizen met de A-selectie naar hun trainingskamp, nam secretaris Gert van Dijk de honneurs waar met betrekking tot de nieuwjaarstoespraak. Hoewel Gert het deed voorkomen dat de van tevoren door Klaas op papier gezette speech in de prullenbak verdween, waren het wel degelijk de woorden van Klaas met wat toevoegingen en wijzigingen. Afijn, het hiervan gemaakte filmpje werd natuurlijk naar Marbella gestuurd.

 

Zo werden de diepte- en hoogtepunten van het afgelopen kalenderjaar genoemd, het wel en wee van de vereniging, werd er teruggeblikt op de behaalde successen bij de jeugd, maar ook vooruit gekeken naar de komende bekerwedstrijd tegen Ajax en het vervolg van de competitie.

 

Ook kon een nieuwtje worden vermeld, namelijk dat de vacature binnen het bestuur van Technische Zaken in goed overleg met het bestuur en de technische commissie is ingevuld door Peter Kroonenberg, geen onbekende binnen de vereniging. Binnenkort wordt dit ook wat uitgebreider op de site vermeld.
Hierna werd afgerond met ‘Van goede voornemens wordt niemand beter, maar van goede daden pluk je ook zelf de vruchten!’ en werd een ieder bedankt voor zijn en haar aanwezigheid.