gemaakt op : 15 juni 2018

Op vrijdag 29 juni BBQ voor vrijwilligers en hun partner

Dit voetbalseizoen vindt er wederom ‘een huldiging’ plaats, maar dan nu met name voor al onze vrijwilligers! 
Het stemt ons met trots en dankbaarheid dat onze blauwe vereniging zoveel vrijwilligers telt die niet alleen op zaterdag maar ook gedurende de rest van de week zich met hart en ziel inzetten voor de club.

Ook dankzij hun inspanning mogen we terugzien op een bijzonder goed verlopen seizoen, waarbij we met ons vlaggenschip de 2e divisie behaalden en na één seizoen dus weer terugkeren op het door ons gewenste niveau. Naast dit feestelijke kampioenschap mochten we ook binnen de jeugdafdeling en het zaalvoetbal weer de nodige kampioenen begroeten en waren we tevens binnen alle geledingen van onze club getuige van veel spelvreugde.

Te midden van dit alles heeft de vrijwilliger dit seizoen nooit verzaakt en dankzij zijn/haar inspanning staat SV Spakenburg fier overeind en gaan we met een onvervalst vertrouwen de toekomst tegemoet.

Om al die vrijwilligers te bedanken, wordt op vrijdag 29 juni a.s. de vrijwilligers bedankavond gehouden. Samen met je partner ben je tussen 17.30 en 18.00 uur (inloop) van harte welkom op het terras voor onze kantine voor een gezellig drankje en een overheerlijke barbecue.

Om 18.00 uur wordt de avond geopend, waarna het barbecueën kan beginnen.
En we hopen dan circa 22.00 uur af te sluiten.

Ben jij jeugdleider, steward, horecamedewerker, scheidsrechter, lid van de onderhoudsploeg of mediateam, trainer, sporthalbeheerder, een commissielid, JAC-lid, RvA-lid, bestuurslid, wedstrijdcoördinator of wat je dan ook bij ons doet als vrijwilliger ………………………………………………
Kom gewoon gezellig naar onze blauwe club deze avond!!!!! 

We hebben besloten dat je je niet tevoren behoeft aan te melden.
We rekenen namelijk gewoonweg weer op een paar honderd personen. Dus ook op jou!
Van harte welkom op vrijdagavond 29 juni a.s.!!!!!