gemaakt op : 26 juni 2019

Pupillenkamp wederom groot succes

Afgelopen weekend werd door de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) van SV Spakenburg voor de 31e keer het pupillenkamp georganiseerd. Deelnemende teams waren de smurfen en de jongens- en meidenteams van onder 08 t/m onder 11. Een jaarlijks hoogtepunt voor zowel de vereniging als voor de Jeugd Activiteiten Commissie. Dit jaar weer een bijzonder kamp met 160 deelnemers, 120 vrijwilligers, elf legertenten, spectaculaire spellen, mooie prijzen, het kampvuur en een overvol spannend en sportief programma. Allemaal mogelijk gemaakt door de sponsoren die onderaan dit artikel worden opgesomd.

 


Vrijdagmiddag omstreeks 15.15 uur stond alles gereed. Op de zonovergoten blauwe kant van De Westmaat stond het tentenkamp met de legertenten, feestverlichting, de spullen voor het kampvuur en de spellen voor het spellenparcours klaar. De eerste ouders en deelnemers waren al bezig met het opblazen van de luchtbedden en het klaarmaken van de slaapplekken in de tenten. Een uurtje later, omstreeks 16.15 uur, werd het kamp geopend door Maurice Pot, hoofd jeugdopleidingen van SV Spakenburg. De deelnemers zongen uit volle borst het clublied ‘Onze glorie, Onze blauwen’ waarmee het pupillenkamp officieel werd geopend.

Na de opening werd begonnen met het spellenparcours. Dit jaar de beurt aan Jordy Deckers, keeper van de hoofdmacht, die het hele spelprogramma aanwezig was om van alle pupillen de penalty’s te stoppen. Daarnaast waren er meerdere spellen, zoals de stormbaan, punten schieten en een shoot-out. Tijdens de pauze was er voor iedereen een portie heerlijke kibbeling te verkrijgen bij de viskraam van Vishandel Hopman. Het middagprogramma werd afgesloten met een prijsuitreiking, waarbij mooie bekers te bemachtigen waren.

Na een korte nacht onder leiding van de nachtwachten stonden de volgende morgen tijdens het ontbijt de velden voor het 4-tegen-4-toernooi al klaar. Alle deelnemers werden ingedeeld in landen en konden gaan beginnen aan het dagprogramma. De pupillen gingen er langzaam maar zeker weer zin in krijgen. Fanatiek werd er gestreden om de zo felbegeerde gekleurde medailles. Tegen het middaguur kwam het 4-tegen-4-toernooi ten einde en was het tijd voor de lunch. Nadat alles was opgeruimd, werd begonnen met de prijsuitreikingen. Voor alle deelnemers was er een mooie medaille. Na de prijsuitreiking kregen alle deelnemers nog een goed gevulde verrassingszak en een oorkonde van het 31e Pupillenkamp.

Het tweedaagse pupillenkamp heeft als doel de onderlinge contacten en het clubgevoel op een creatieve voetbalwijze te verstevigen. Daarnaast vindt SV Spakenburg het belangrijk haar jeugd meer te bieden dan alleen een wedstrijd op zaterdag en een uurtje trainen in de week. Genoeg redenen voor het organiseren van een dergelijke activiteit. Gezien de vele positieve reacties tijdens en na afloop van het kamp zijn ook dit jaar deze doelstellingen weer bereikt.

De Jeugd Activiteiten Commissie van SV Spakenburg kan weer terugkijken op een zeer geslaagd pupillenkamp en wil alle sponsors, teamleiders, koffiedames, nachtwachten, spelleiders, kantinepersoneel, tentenbouwers, de rekenkamer, de scheidsrechters en alle andere vrijwilligers bedanken voor hun enorme inzet. Zonder jullie zou een dergelijke activiteit niet mogelijk zijn.

Sponsors

Heinen & Hopman

HAPAM

Veritec

Bureau Bos

Uw Business Online

Vishandel Hopman

SALED

VTM Quality Services

BERT Consult

Steenhart & De Graaf

Covebo

Sportcafé De Kuil

Gulf

Installatiebedrijf Ter Beek

Montagebedrijf Beekhuis

Baas Afbouwbedrijf

AB Midden Nederland

LIS Logistics

Drukkerij De Bunschoter

Bakkerij ’t Stoepje

Warme Bakker Klaas Hartog

Etos van Twillert

Kooij Autoschade & Onderhoud

Auto Import Garant

Brezan

Bling Bling Supertank

Maximo Vastgoedbeheer

Vesta Brandwerende Systemen

Vishandel Rick Hopman

JVR Afbouwbedrijf

VDG Schilderwerken

The Smokehouse

Vishandel G&G Heinen

Kowa Holland Wagenbouw

Heinen Transport

Erya Installaties

Van Diermen Bouw & Onderhoud

Snel ERA Makelaars

Rijwielhandel Duyst

Meerwaerde

Rokerij Jacob van Jan

Hoveniersbedrijf Hoksbergen

Amerongen Sierbestrating

Hubun Bodemvoeding

Fysio & Oedeemtherapie Muijs & Van Twillert

Van Diermen Schilderwerken

EHI Stolle

Westerink Brood, Koek en Banket

De Gooische Poelier

Mink’s IJs

Brasserie the Wing

Slijterij Henk Peter

Duyst Sportcentrum

Supportersvereniging De Stormvogel

Club van 100