gemaakt op : 23 september 2017

Recordopbrengst op veilingavond

De Blauwe veilingavond van afgelopen vrijdagavond heeft de stoutste verwachtingen overtroffen! En SV Spakenburg is dan ook trots op de schitterende kavels die door onze loyale sponsoren zijn geschonken, want hierdoor heeft de veilingmeester in een sfeervolle ambiance maar liefst € 140.380,= onder de hamer getikt. Aldus maakte de voorzitter van de sponsorcommissie Frank Hartog bekend. Een fantastische opbrengst dankzij onze geweldige sponsors. Deze gulle bijdragen komen ten goede aan de verbetering van ons sportpark, w.o. de lichtinstallatie.

Nadat de sponsors afgelopen vrijdag tijdens de veilingavond genoten van een smakelijk diner en heerlijke wijnen, bracht de veilingmeester de kavels onder de hamer waarop geboden kon worden. O.l.v. de bezielende en inspirerende veilingmeester Nielsson Kooijman, die met zijn vlotte presentatie en zijn goede gevoel voor humor de mensen wist te motiveren en te enthousiasmeren om royaal te bieden op de aangeboden veilingkavels, kwamen we uiteindelijk tot een fantastische opbrengst van € 140.380,=. “Dit vervult ons met enorm veel trots”, zegt penningmeester Bert Beekhuis namens het bestuur. “Onze sponsors staan onvoorwaardelijk achter onze vereniging en ondersteunen ons altijd waar het in hun mogelijkheden ligt. Een bijzonder mooi resultaat, na een sfeervolle avond met Blauwen onder elkaar.”

De veilingavond, de derde in successie, stond symbool voor de Blauwe norm: professioneel georganiseerd, goede randvoorwaarden, waarbij genieten voorop stond. Een avond die overigens alleen kon plaatsvinden dankzij de tomeloze inzet van de vrijwilligers. “De veilingcommissie, t.w. Richard Visee, Lammert Boekhout, Willem Vedder, Henri Nel, Thomas Koelewijn, Klaas Goossensen, Theo Hartog en Frank Koelewijn, de sponsorcommissie, het horecateam, de mannen die de sporthal hebben omgebouwd en vervolgens weer klaar moesten maken voor de gebruikelijke wekelijkse activiteiten. Allemaal Blauwe broeders en zusters die geweldig werk hebben verricht. Dit kan niet genoeg benadrukt worden.”

Afgelopen vrijdag wenste presentator Sjaak Nel alle sponsors voorafgaand aan de veilingavond een fijne en gezellige avond toe en dat deze maar memorabel mocht worden. En dat is het zeker geworden.Recordopbrengst op veilingavond

Spakenburg-TV maakte een impressie van deze avond met gala diner.