gemaakt op : 08 maart 2016

Rob Wolsleger volgend seizoen HJO van SV Spakenburg

Komend seizoen zal Rob Wolsleger (1952) bij SV Spakenburg de rol van van Hoofd Jeugdopleiding (HJO) overnemen van Tino Stoop. Rob is momenteel actief als technisch manager bij Hooglanderveen en hoofdtrainer van zondag derdeklasser AVV (Alphen aan de Rijn).

Hij was in het verleden als speler actief bij Velox, met DOS en Elinkwijk voorloper van FC Utrecht. Hij kan bogen op meer dan een kwart eeuw trainerservaring en werkte met F-pupillen tot en met A-junioren en was vijftien jaar hoofdtrainer.

Werkervaring
Rob werkte bij diverse clubs als hoofd jeugdopleiding. Gaf recent namens de KNVB cursussen pupillen- en juniorentrainer. Werkte zes jaar als regiocoach KNVB Utrecht. Was gastdocent (onderdeel: keepen) KNVB bij de cursussen TC III en TC II. Werkte met Japanse jeugdteams. Nam regelmatig deel aan voetbalkampen in de Verenigde Staten en gaf daar cursussen aan Amerikaanse voetbaltrainers.

Scholing
Hij genoot de volgende opleidingen: TC II, cursus basis- en gevorderde keepertrainer bij Frans Hoek, loopscholing & coördinatietraining, docentenopleiding KNVB, cursus technisch jeugdcoördinator, diverse communicatietrainingen.

We wensen Rob veel succes in zijn nieuwe functie binnen onze prachtige club.