gemaakt op : 15 november 2019

SINTERKLAAS | supportersclub de Stormvogel organiseert Sinterklaasfeest

SINTERKLAAS | supportersclub de Stormvogel organiseert Sinterklaasfeest

Op woensdag 4 december zal het jaarlijkse Sinterklaasfeest georganiseerd worden door supportersvereniging De Stormvogel. 

Kinderen in de leeftijdt/m 8 jaar van leden van supportersvereniging De Stormvogel en/of SV Spakenburg zijn van harte welkom in de kantine van SV Spakenburg voor een gezellige middag.

Het programma start om 14:30 uur. Wees dus op tijd! De kantine is om 14:15 uur open. De middag duurt tot ongeveer 16.15 a 16:30  uur. 

Er wordt ook weer een kleurwedstrijd georganiseerd waarbij leuke prijzen zijn te winnen.  De kleurplaten zijn af te halen bij onze fanshop (openingstijden op zaterdag wanneer het eerste elftal thuis speelt, van 14:00-15:00 uur) .  De kleurplaat kunt u ook hieronder downloaden. Als uw kind liever zelf een tekening maakt in plaats van de kleurplaat, dan mag dat natuurlijk ook. De kleurplaten en tekeningen kunnen bij binnenkomst op het Sinterklaasfeest ingeleverd worden. 

Sinterklaas zal ook een aantal kinderen naar voren roepen. Als u dit leuk vindt, wilt u dan vooraf via e-mail (uiterlijk 29 november 2019) wat informatie over uw kind sturen, zodat Sinterklaas dit mee kan nemen in zijn praatje? Ook dit kunt u mailen naar suppstormvogel@gmail.com  Veel input zou ons erg helpen.

Wij hopen op een gezellige middag.
Download hier de kleurplaat