gemaakt op : 14 november 2019

SMURFENGAMES BIJ S.V. SPAKENBURG

14 december a.s. organiseert de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) van S.V. Spakenburg weer een gezellige ochtend voor alle blauwe smurfen. Ook alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 5-6 jaar welke (nog) geen lid zijn van onze mooie blauwe club zijn deze ochtend welkom. In de sporthal worden van 9-11u leuke spelletjes georganiseerd om de geslaagde eerste seizoenshelft op een mooie manier af te sluiten. Na afloop ontvangen alle deelnemers ook een leuke attentie. Deelname is gratis, wel is het nodig om voor 7 december per e-mail de deelname te bevestigen via chris.roos@spakenburg.com (onder vermelding van naam, leeftijd en adres).

Kinderen welke nog geen lid zijn, maar de 2e seizoenshelft graag willen aansluiten bij de smurfen, kunnen na afloop van de smurfengames ingeschreven worden als nieuw lid van de blauwen. Alle nieuwe smurfen ontvangen een nieuw en compleet kledingpakket van onze trotse jeugdsponsor HAPAM B.V. en kunnen ook meteen deelnemen aan de verschillende leuke activiteiten welke onze actieve JAC dit seizoen nog regelt. Zie hiervoor ook de advertentie in de krant van vorige week woensdag en op www.spakenburg.com

Ouders, opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook uitgenodigd, de koffie met wat lekkers staat klaar! Vanaf 8.45u is de sporthal geopend voor alle deelnemers en toeschouwers. 

Tot ziens op 14 december bij onze mooie, warme blauwe club!