gemaakt op : 13 mei 2016

Spakenburg is op zoek naar trainer 3e elftal en B2

Voor komend seizoen is SV Spakenburg op zoek naar een trainer voor het 3e elftal en een trainer voor de B2. 

Hieronder vind je meer informatie per functie:

  •  Trainer SV Spakenburg 3

Het derde elftal van SV Spakenburg is op zoek naar een trainer voor volgend seizoen. Dit team bestaat komend seizoen voornamelijk uit jonge, talentvolle spelers en zal gaan spelen in de reserve 2e klasse. De trainer van het derde elftal werkt nauw samen met de trainers van het tweede elftal. Er wordt getraind op dinsdag- en donderdagavond.

De randvoorwaarden voor spelers en staf zijn volledig ingevuld, waaronder medische verzorging, kleding, goede trainingsaccommodatie en begeleiding.

Wij zoeken een ambitieuze trainer, in bezit van minimaal TC 3 senioren, die dit elftal op dinsdag en donderdag traint en op zaterdag coacht en begeleidt tijdens wedstrijden.

Geïnteresseerd
Stuur je sollicitatie per mail naar Arian van de Groep: arjan@debickerie.nl. Meer informatie? Bel met Arian 06-42019728


  • Trainer SV Spakenburg B2

De B2 is volgend seizoen een elftal dat bestaat uit veelal eerste jaars B-spelers, die dit seizoen nog actief zijn in de C1 aangevuld met een aantal tweede jaars B-junioren.

Als trainer van SV Spakenburg B2 heb je uitstekende communicatieve vaardigheden om het enthousiasme over te brengen op de spelers.  Daarnaast ben je  Spakenburg een goed uithangbord naar alle partijen, zoals ouders, spelers en andere verenigingen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. 

Het is belangrijk dat je ervaring hebt in het trainen en coachen van jeugdspelers, maar niet noodzakelijk dat je trainersdiploma's hebt.

Het aanbod
Wij bieden een leuke functie binnen een van de meest toonaangevende voetbalverenigingen. We hebben een professioneel team van trainers/leiders en een jeugd technische commissie. SV Spakenburg is als vereniging hard aan het werk om het kwaliteitsniveau van de jeugd te verhogen en meent het nodige talent daarvoor in huis te hebben. Spakenburg beschikt over een fantastische accommodatie in het centrum van Spakenburg.

Geïnteresseerd?
Stuur dan zsm een mail naar onze jeugdvoorzitter Gert Berendse, emailadres: jeugdvoorzitter@spakenburg.com