gemaakt op : 21 november 2017

Supportersclub de Stormvogel organiseert Sinterklaasfeest

Op woensdag 29 november zal het jaarlijkse Sinterklaasfeest georganiseerd worden door supportersvereniging De Stormvogel.

Kinderen in de leeftijd t/m 8 jaar van leden van supportersvereniging De Stormvogel en/of SV Spakenburg zijn van harte welkom in de kantine van SV Spakenburg voor een gezellige middag. Het programma start om 14:15 uur. Wees dus op tijd! De kantine is om 14:00 uur open. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Er wordt ook weer een kleurwedstrijd georganiseerd waarbij leuke prijzen zijn te winnen.  De kleurplaten zijn  af te halen bij onze fanshop (openingstijden op zaterdag wanneer het eerste elftal thuis speelt, van 14:00-15:00 uur) .  De kleurplaat kunt u ook hieronder downloaden. Als uw kind liever zelf een tekening maakt in plaats van de kleurplaat, dan mag dat natuurlijk ook. De kleurplaten en tekeningen kunnen bij binnenkomst op het Sinterklaasfeest ingeleverd worden.

Bekijk de kleurplaat

Sinterklaas zal ook een aantal kinderen naar voren roepen. Als u dit leuk vindt, wilt u dan vooraf via e-mail wat informatie over u kind sturen, zodat Sinterklaas dit mee kan nemen in zijn praatje? Ook dit kunt u mailen naar suppstormvogel@gmail.com  Veel input zou ons erg helpen.

Wij hopen op een gezellige middag.