gemaakt op : 06 januari 2020

Thomas van den Houten komt per direct over van AFC

Thomas van den Houten speelt na de winterstop in het shirt van de Blauwen. De verdediger zou aanvankelijk vanaf komend seizoen AFC verruilen voor SV Spakenburg, maar de technische commissie is erin geslaagd hem nu al te contracteren. Van den Houten is momenteel met SV Spakenburg mee op trainingskamp in Spanje.

Na goed onderling overleg tussen AFC en SV Spakenburg mag Thomas van den Houten per direct voor de Blauwen uitkomen. De 29-jarige voetballer zou aanvankelijk vanaf komend seizoen op de Blauwe zijde van de Westmaat spelen, maar komt dus per direct de selectie versterken. “We zijn blij dat Thomas een half jaar eerder voor ons komt spelen, een zeer ervaren speler met een uitstekende mentaliteit. Alhoewel hij op meerder posities inzetbaar is, heeft hij zijn sporen vooral verdiend als linkervleugelverdediger. We verwachten met hem een speler te hebben gecontracteerd die aan de linkerflank het nodige aan het spel van SV Spakenburg kan toevoegen."

Namens de vereniging heten we Thomas van harte welkom bij de Blauwen en wensen hem en zijn teamgenoten veel succes in de tweede seizoenshelft.