gemaakt op : 10 september 2020

TICKETBOX | wedstrijden Spakenburg

Vanwege de coronacrisis hebben de tweede divisie clubs gezamenlijk besloten geen uitpubliek toe te laten tot de wedstrijden. Daarom is de wedstrijd alleen toegankelijk voor leden en sponsoren van SV Spakenburg.

De afgelopen periode heeft iedereen zijn of haar Clubcard ontvangen. Om de thuiswedstrijden te bezoeken, is het noodzakelijk je Clubcard voor iedere wedstrijd te activeren. Leden en sponsoren die de vorige thuiswedstrijd hebben gemist, kunnen al vanaf dinsdagochtend 07:00 uur hun Clubcard activeren. Vanaf donderdagochtend 07:00 uur krijgt iedereen met een Clubcard de mogelijkheid deze te activeren, mits het aantal toegestane bezoekers van 600 niet is bereikt!

Procedure
Onderaan deze pagina vind je een link naar de ticketbox. Aangekomen op deze pagina kies je de wedstrijd, en log je in met je pasnummer en e-mailadres. Dit is gelijk voor leden en sponsoren. De vervolgstappen verschillen voor leden en sponsoren.

Leden
Na het invullen van je pasnummer en e-mailadres klik je op reserveer ticket en vervolgens op betaal. Zoals je in de begeleidende brief bij je ledenpas hebt kunnen lezen, vragen we je een kleine vergoeding van €3,45 voor het creëren van extra voorzieningen op het sportpark als gevolg van de coronamaatregelen. 

Als de betaling succesvol is afgerond, kom je terug in de ticketbox en is je Clubcard geactiveerd. Je ontvangt ook nog een bevestiging op het opgegeven e-mailadres

Sponsoren
Na het invullen van je pasnummer en e-mailadres klik je op reserveer ticket en maak je een keuze uit een sponsorhome waar je toegang toe wil hebben. Na deze keuze is je Business Clubcard geactiveerd en heb je uitsluitend toegang tot het gekozen sponsorhome en een zitplaats op de tribune. Je ontvangt ook nog een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.

LET OP! Iedere sponsorpas moet apart worden aangemeld

Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je contact op nemen met ticketing@spakenburg.com

Klik hier om naar de ticketbox te gaan