gemaakt op : 04 oktober 2017

Tuitel Smart Logistics nieuwe cosponsor

Op de foto van links naar rechts: Johan Muijs, Marjan Tuitel, Vera Tuitel en Dennis Tuitel

De sponsorcommissie stelt met veel genoegen Tuitel Smart Logistics als nieuwe cosponsor aan u voor.

Tuitel Smart Logistics is een logistieke dienstverlener die zich heeft bewezen in slimme logistieke oplossingen en met u meedenkt bij al uw logistieke uitdagingen. Van smart logistics tot warehousing, geconditioneerd en niet geconditioneerd transport, Tuitel Smart Logistics is dé logistieke partner die u zoekt! Het doel van Tuitel Smart Logistics is: ‘Doing it together’. Voor u betekent dat: de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Tuitel Smart Logistics weet slimme oplossingen te bieden op het gebied van logistiek, transport en warehousing. Zij zorgen er niet alleen voor dat uw goederen veilig worden opgeslagen of op de juiste plaats aankomen. Tuitel gaat verder dan dat. Daarvoor werken zij alleen samen met de beste partners, de beste chauffeurs, en het beste materieel. De klant is koning. Dat is bij Tuitel Smart Logistics letterlijk zo. Dankzij hun jarenlange ervaring zorgen zij ervoor dat u achterover kunt leunen, en uw klanten ook.

Tuitel Smart Logistics staat voor slimme logistiek en dus duurzame logistiek. Om die reden werkt Tuitel Smart Logistics met koeltrailers die voorzien zijn van een polyester buitenwand en een stalen binnenwand. Dit isoleert beter, en zorgt voor een lager gebruik van de koelmotor. De trucks waar Tuitel mee werkt zijn bovendien zuinig in gebruik, van goede kwaliteit en daarom duurzaam in onderhoud.

Smart Logistics betekent ook slimme warehousing. U geeft uw waardevolle handelswaar niet zomaar uit handen. Van opslag, overslag en orderbeheer tot en met assemblage, facturering en beheer van uw voorraden. Tuitel is in control, en u ook!

Innovatief, flexibel, veilig en vertrouwd, dit is wat Tuitel Smart Logistics is!