gemaakt op : 07 juni 2016

Ukkieproject SV Spakenburg 2016 wederom overweldigend succes

Van 21 mei tot en met 4 juni jl. hebben op 3 werkelijk stralende zaterdagochtenden boven de 40 kinderen bij S.V. Spakenburg kunnen genieten van de georganiseerde voetbalsport. Onder professionele begeleiding hebben de kinderen kunnen proeven hoe het is om te dribbelen, te mikken, te pingelen en vooral te scoren.

Tussen de oefeningen door was er gelegenheid om de dorst te lessen en voor de ouders was er natuurlijk koffie met een overheerlijke roomsoes of oma’s cake. Zaterdag jl. werd de laatste sessie besloten middels het uitreiken van een officieel ukkie-diploma. Van Den Hoogen Engineering BV stelde een heuse SV. Spakenburg bal beschikbaar waarmee thuis geoefend kan worden. Daarnaast werden de kinderen door de supportersvereniging getrakteerd op een frietje en een flesje extran.

Zonder de hulp van Herman Niks, supportersvereniging De Stormvogel, het jeugdbestuur en overige vrijwilligers was dit allemaal niet mogelijk geweest. Op de foto de ukkies met hun diploma en bal temidden van de trainers Jauke Beekhuis, Niels Verwoerd, Mike de Bruyn en Tony Offringa (van links naar rechts).