gemaakt op : 14 september 2019

VOORBESCHOUWING | HHC Hardenberg - SV Spakenburg

Aanstaande zaterdag mag Spakenburg wederom een uitwedstrijd spelen. HHC Hardenberg is de tegenstander in speelronde 4. 

Zoals gezegd dus wederom een uitwedstrijd en daarmee de derde in vier wedstrijden in totaal. Alleen tegen AFC werd er thuis gespeeld. 

In de afgelopen drie wedstrijden heeft Spakenburg op zijn zachtst gezegd geen beste start gehad. Het wist alleen uit de openingswedstrijd tegen ASWH een punt te halen. In de twee wedstrijden daarna bleven de Blauwen met lege handen staan. 

Beide verloren wedstrijden kreeg het maar liefst vier tegengoals. Met dat aantal is het altijd lastig winnen, want zelf vijf goals scoren is geen gemakkelijke opgave in de tweede divisie. In de afgelopen wedstrijd, tegen Kozakken Boys, wist Spakenburg zelf twee keer, Versteeg en Castien, het net te vinden. Deze twee goals waren beide pareltjes, maar helaas is voetbal geen jurysport en telde de goals, net als altijd, slechts eenmaal. Een lichtpuntje was nog het invallen van onze echte eigen Blauwe Hero van Lopik, die daarmee zijn debuut maakte.

HHC Hardenberg dan, zij wonnen de afgelopen twee wedstrijden. Twee weken terug tegen Scheveningen met 1-0 en tegen AFC 0-1. Alleen de seizoensouverture ging verloren met 3-1 tegen de Kon. HFC. De ploeg uit Hardenberg heeft dan ook momenteel 6 punten. 

Vorig seizoen verloor Spakenburg tweemal van de oranjehemden. Uit werd het 1-1 en was er een treffer voor Bitter, Thuis werd er verloren met 0-2. 

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Hensgens. De bal zal op sportpark De Boshoek rollen om 14:30 uur, tot dan!