gemaakt op : 30 januari 2018

Woensdag bekerwedstrijd Spakenburg 2 – SDO 1

Spakenburg 2 speelt woensdag 31 januari een duel in de vierde ronde van de districtsbeker. Tegenstander is SDO uit Bussum, dat speelt in de Hoofdklasse Zondag. De aftrap op de Westmaat is 20.15 uur.

Spakenburg 2, onder leiding van Tino Stoop, kan zich woensdag plaatsen bij de laatste zestien in de strijd om de districtsbeker West 1. Een uitdagende klus, omdat dan afgerekend moet worden met zondaghoofdklasser SDO. De Bussumse formatie, waar voormalig prof Ivar van Dinteren trainer is, staat in de Hoofdklasse A momenteel op de zesde plek met 23 punten uit 14 wedstrijden. Afgelopen zondag speelde SDO voor de competitie gelijk tegen De Bataven (1-1).

De Blauwen verloren afgelopen zaterdag met ruime cijfers van Swift 2 in de competitie en moeten alle zeilen bijzetten om uit de onderste regionen te geraken. Gezien het spelerspotentieel moet Spakenburg 2 daarin ook kunnen slagen. Woensdag staat echter allereerst het vizier gericht op de beker. De Blauwen wisten zich bij de laatste 32 voor de districtsbeker te plaatsen door derdeklasser SV Overbos 1 met 0-3 te verslaan (doelpunten: Michel Goossensen, Niek de Graaf en Niek Beekhuis).

Zoals gezegd begint de wedstrijd om 20.15 uur. De koffie staat klaar en de entree is gratis.