gemaakt op : 09 juli 2018

Wouter Beukers naar Spakenburg

Keeper Wouter Beukers maakt de overstap van Feyenoord naar Spakenburg. De jeugdige doelman kwam uit voor Feyenoord onder 19 en mag al sinds 2011 ervaring opdoen bij de club in Rotterdam.

Toen Wouter op jonge leeftijd in de E1 speelde was er bij FC Utrecht en Feyenoord al interesse, maar werd er besloten dat het nog niet de tijd was om de stap te maken, toen een seizoen later Feyenoord weer op de stoep stond besloten zijn ouders en Wouter om de stap toch te maken.

Uiteindelijk heeft Wouter het weten te schoppen tot de o19-1. Na menig prijs met de Rotterdammers gepakt te hebben, een hoop ervaring opgedaan te hebben en mooie momenten rijker keert hij nu dus terug op het oude nest.

Dat de jeugdige doelman zelfs een neusje voor de goal heeft bewees hij toen er aan het einde van dit seizoen een beroep op hem werd gedaan als veldspeler. Vanuit een corner wist Beukers de bal snoeihard binnen te glijden in de verre hoek, een pracht van een goal, maar vooralsnog heeft Beukers niet de ambitie om zich te laten inlijven als spits. Wouter Beukers was ook aanwezig met het penalty schieten op het afgelopen Blauwe pupillen-kamp.

Spakenburg trekt de jeugdige doelman aan als versterking achter keepers Leon ter Wielen en Jordy Deckers. Wij wensen Wouter veel plezier en succes bij de Blauwen! 

Wedstrijdbeelden van Beukers: https://www.youtube.com/watch?v=OKK9SRol3YA&t=100s