gemaakt op : 01 februari 2018

Argjend Selimi van Eemdijk terug naar Spakenburg

Argjend Selimi heeft een contract getekend bij SV Spakenburg. De 21-jarige aanvaller, en broer van Armend Selimi – die al deel uitmaakt van de A-selectie van de Blauwen – heeft een contract getekend voor een jaar. Argjend Selimi komt over van VV Eemdijk, dat momenteel uitstekend presteert in de Hoofdklasse B Zaterdag.

Argjend, die lange tijd in de jeugd van SV Spakenburg heeft gespeeld, keert volgend seizoen dus terug op het oude nest. De speler met Kosovaars bloed in de aderen is blij dat de technische commissie van SV Spakenburg hem heeft benaderd om terug te keren. “Zeker omdat het huidige seizoen bij Eemdijk niet verloopt zoals gewenst. Dat heeft onder meer met wat blessures te maken, waardoor niet sprake is van mijn beste seizoen. Dat Spakenburg mij desondanks een contract heeft aangeboden, doet me dan ook goed.”

Het huidige seizoen wil Argjend weer volledig fit worden en minuten maken voor Eemdijk, om vanaf volgend seizoen te gaan knallen voor de Blauwen. “Het is altijd mijn droom geweest om weer voor Spakenburg te spelen. En die droom zou nog mooier worden, als ik over een tijdje samen met mijn broer in het eerste elftal speel. Dat zou fantastisch zijn.”

De rappe Spakenburger, die op alle posities in de aanval uit de voeten kan, is realistisch in z’n doelstellingen. “Volgend seizoen hoop ik zoveel mogelijk minuten te kunnen maken in de hoofdmacht van de Blauwen. Daarna hoop ik een basisplaats te bemachtigen. Ik denk dat dit een goed moment is om deze stap te zetten en om straks te bewijzen dat ik het hoogste amateurniveau aankan.”

Martijn Koelewijn, bestuurslid technische zaken van SV Spakenburg, vindt het mooi dat Argjend weer terugkeert bij de Blauwen. “Argjend is erg gedreven om te slagen en komt in de selectie veel van zijn vroegere ploeggenoten tegen. We beschouwen hem toch zeker als eigen jeugd waar we trots op kunnen zijn. Met zijn snelheid, creativiteit en energie voegt hij wat extra's toe aan de selectie en kan hij zomaar voor een verrassing gaan zorgen. Het is hem gegund!”

We heten Argjend van harte welkom op het vertrouwde Blauwe nest en wensen hem en VV Eemdijk nog veel succes in de competitie.