gemaakt op : 14 april 2014

Jeremy de Graaf naar SV Spakenburg

De TC heeft de vijfde nieuwe speler bekendgemaakt. Van SC Cambuur komt de 24-jarige linksbenige vleugelspeler Jeremy de Graaf over. In dienst van zaterdaghoofdklasser VVOG scoorde hij vorig seizoen zestien competitiegoals. Op voorspraak van de inmiddels al weer met veel rumoer bij SC Cambuur vertrokken trainer Dwight Lodeweges (vorig seizoen trainer VVOG) werd de talentvolle en snelle linksbenige aanvaller naar Leeuwarden gehaald.

Door allerlei omstandigheden, waaronder ziekte van Pfeiffer en de onverwachte promotie van Cambuur naar de eredivisie slaagde hij er niet in een basisplaats te veroveren. Eerder maakte De Graaf ook al deel uit van de jeugdopleiding van SC Cambuur.

Omdat Jeremy de Graaf (ondanks zijn achternaam geen Spakenburgse roots) aan voetballen wil toekomen, zijn opleiding aan de sportacademie in  Zwolle wil afmaken en hij in Utrecht gaat wonen, zocht hij een nieuwe uitdaging op Topklasseniveau. En omdat SV Spakenburg zijn voorhoede graag met een vleugelflitser wilde uitbreiden hebben partijen elkaar snel gevonden.

We wensen Jeremy veel voetbalplezier en veel succes toe bij zijn nieuwe club.