gemaakt op : 05 februari 2019

SV Spakenburg en Ties niet verder met elkaar

SV Spakenburg heeft besloten het contract met Philip Ties na drie seizoenen niet te verlengen.

Ties kwam in 2016 over van HHC. De aanvallend ingestelde middenvelder speelde tot dusver bijna alles en is altijd van waarde geweest voor SV Spakenburg. Kenmerkend voor de 32-jarige middenvelder is dat hij op bijna elke positie uit de voeten kan en zich altijd weer in de basis speelde na bijvoorbeeld een blessure, schorsing of wanneer er versterkingen werden aangetrokken op zijn positie.

“Ondanks dat Ties nooit verzaakt en altijd overal inzetbaar is, is ervoor gekozen het contract niet te verlengen. Volgend seizoen is de bezetting op het middenveld meer dan op orde. Daarnaast zou het behouden van een extra middenvelder als Ties ons ingevoerde beleid tegenspreken, namelijk onze eigen jongens de kans en ruimte geven om zichzelf te ontwikkelen.” Aldus Martijn Koelewijn, bestuurslid Technische Zaken.

“Lang zag het er naar uit dat de samenwerking nog een jaar langer zou duren, maar helaas heeft de TC een andere keus gemaakt. Bij deze wil ik alvast iedereen bedanken voor de afgelopen 3 jaar. Ik ben blij dat ik met jullie allemaal op het Spuiplein gestaan heb, dat zal ik nooit vergeten.” Aldus Philip Ties.

Ties, namens alle Blauwen ontzettend bedankt voor je inzet en we wensen je alle succes toe bij een andere club.