gemaakt op : 31 december 2019

Vince Gino Dekker verlengt contract bij SV Spakenburg

Vince Gino Dekker en en de technische commissie van SV Spakenburg zijn een contractverlenging van een jaar overeengekomen. De aanvaller zal ook volgend seizoen te bewonderen zijn bij SV Spakenburg. 

De buitenspeler – dit seizoen neergestreken op de Blauwe zijde van de Westmaat – is.In korte tijd uitgegroeid tot een van de publiekslievelingen bij de Blauwen. De 22-jarige rappe aanvaller is gezegend met een fraaie (trap)techniek, toont bravoure en heeft een prachtige voorzet in beide benen, waardoor hij zowel vanaf links als rechts kan spelen. Sinds zijn komst naar SV Spakenburg heeft hij drie competitiedoelpunten gemaakt en vier assists. Met zijn constante dreiging is hij een plaag voor elke defensie en een speler waarvoor mensen naar het voetbal gaan.

Vince Gino Dekker begon met voetballen bij DVS’33 in Ermelo, waarna hij vervolgens bij Ajax zijn voetbaljeugd heeft doorgebracht tot en met het spelen voor Jong Ajax. Na een korte periode bij Jong AZ vertrok de zoon van oud-Spakenburg speler Bennie Dekker naar Go Ahead Eagles. Eind oktober 2019 kwam hij een contract tot eind dit seizoen overeen bij de Blauwen, dat nu dus met een jaar is verlengd.

“Gino is een zeer talentvolle speler en heeft in korte tijd bij SV Spakenburg zijn toegevoegde waarde aangetoond”, aldus de technische commissie. “Hij voorziet onze aanvalslinie van een extra impuls. Behalve dat hij een individuele actie in de benen heeft en scorend vermogen, heeft Gino ook oog voor zijn medespelers. Dat hij geen moeite had zich aan te passen en zich snel in de basis wist te spelen, toont zijn klasse. Daarnaast is het mooi om te zien dat onze supporters hem al snel in hun hart hebben gesloten. We zijn dan ook zeer tevreden dat we zijn contract hebben kunnen verlengen.”

Namens de vereniging feliciteren we Gino met zijn contractverlenging en zijn we blij dat hij nog een seizoen bij de Blauwen blijft.