gemaakt op : 15 mei 2019

VOORBESCHOUWING | Spakenburg - Jong Sparta

Aanstaande zaterdag wacht alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2018/2019. Jong Sparta is de tegenstander. Goed om te weten is dat het seizoen feestelijk zal worden afgesloten. Er zal een DJ draaien en er komt een zanger die er een feest van gaat maken. Dit begint allemaal al voor de wedstrijd (die om 18:00 uur begint) en een echte Blauwe is daar natuurlijk gezellig bij! Uiteraard gaat dit feest ook na de wedstrijd nog door!

Terug naar het voetbal, Spakenburg strompelt inmiddels voetballend naar het einde toe. Afgelopen weekend werd er tegen de Kon. HFC verloren met 3-0 en daar was niets op af te dingen. Ook in de vorige thuiswedstrijd, tegen Exc. Maassluis, wisten de Blauwen niet te winnen. Er is dus alles aan gelegen om het seizoen voor het eigen thuispubliek in ieder geval passend en goed af te sluiten. Afgezien van het resultaat willen de trouwe supporters natuurlijk vooral getrakteerd worden op een leuke pot met aanvallend voetbal en veel goals. Bij winst is er ook de kans dat Spakenburg weer wat klimt op de ranglijst en een mooie eindnotering (daarvoor moet er dan ook volgende week gewonnen worden) is nog altijd mogelijk.

Jong Sparta is in iets betere doen. Van de afgelopen 5 wedstrijden werden er 3 gewonnen en 2 verloren. Afgelopen weekend werd er gewonnen van Katwijk met 1-0. Jong Sparta staat momenteel op plek 11 en het staat in puntenaantal (44) gelijk met Rijnsburgse Boys. Dos Santos is de man bij de kasteelbewoners die het vaakst doel trof, namelijk 8 keer.

In het eerdere treffen op Het Kasteel verloren de Blauwen met 2-0. Dat terwijl de Blauwen tot tweemaal toe zelf op voorspong hadden kunnen komen. Sterling trof de paal en Bitter miste een penalty.

Het treffen aanstaande zaterdag staat onder leiding van de heer Te Kloeze. De wedstrijd van aanstaande zaterdag begint zoals gezegd om 18:00 uur, maar in de middag zal de gezellige afsluiting van het seizoen al beginnen, deze wordt doorgezet na de wedstrijd. De temperaturen klimmen dit weekend weer op naar wat je mag verwachten van de lente, dus komt allen en tot dan!