Spakenburg geeft niet thuis

In het treffen tegen HHC Hardenberg moest Spakenburg het onderspit delven, al in de eerste helft kreeg het twee tegengoals te verwerken en die klap kwam het niet meer te boven.

13.jan..2019|Lees Meer

Spakenburg komt matige eerste helft niet meer te boven

Het zal een veel gebezigde uitspraak zijn van trainers aan het begin van een wedstrijd, scherp beginnen! De vraag is alleen hoeveel invloed je als trainer daar echt op hebt. Uiteindelijk zal die scherpte uit de spelers zelf moeten komen. Strijd, duelkracht, lef, het is allemaal nodig om je in de wedstrijd te knokken en een goed resultaat te boeken. Zeker als je speelt tegen een jong-team. Deze toch vaak technisch vaardige spelers kunnen met inzet en strijd aan de kant gezet worden, maar als dat ontbreekt wordt het een lastig verhaal. Jong Almere City moet zich de eerste 45 minuten geweldig hebben gevoeld. Spakenburg stond erbij en keek ernaar en de thuisclub kon naar hartenlust aanvallen en De Blauwen deden niet meer dan tegenhouden. Dit enkele malen ook nog erg ongelukkig, en zo was het na 45 minuten 2-0, waar totaal niks op af te dingen was. In de tweede helft was Spakenburg wel bij de les, alleen was één doelpunt te weinig om nog een resultaat mee te nemen uit Almere.

02.dec..2018|Lees Meer

Spakenburg op wilskracht langs Kozakken

Op een ijzig koud sportpark de Westmaat heeft Spakenburg 3 punten van het Werkendamse Kozakken Boys weten te ontfutselen. De door de Wolf gekozen, behoudende tactiek bleek dus uiteindelijk ook de winnende te zijn.

25.nov..2018|Lees Meer

Spakenburg onderuit tegen KHFC

Op een zonovergoten sportpark de Westmaat verloor Spakenburg zaterdag toch wel enigszins onverwacht van de oudste club van Nederland, Koninklijke H.F.C. uit Haarlem.

15.okt..2018|Lees Meer

Spakenburg wint op tandvlees

In de uitwedstrijd tegen Exc. Maassluis heeft Spakenburg goede zaken gedaan. Na een zware wedstrijd was uiteindelijk 1-2 de eindstand.

07.okt..2018|Lees Meer

Spakenburg verliest onnodig op Het Kasteel

Tegen de jongelingen van Sparta Rotterdam moest Spakenburg het onderspit delven. De Blauwen scoorden niet en Jong Sparta wist tweemaal het net te vinden. Daarmee bleven de punten op Het Kasteel.

23.sep..2018|Lees Meer

Spakenburg maakt het zichzelf onnodig moeilijk

Na de negentig minuten en behoorlijk wat blessuretijd stond de 3-4 op het scorebord en konden de Blauwen de punten mee terug nemen in de tas. Maar van een leien dakje ging het zeker niet en in de slotfase was het nog behoorlijk billen knijpen

15.sep..2018|Lees Meer

Spakenburg wint bekerwedstrijd

In kwalificatieronde 2 troffen SV Spakenburg en RKSV Wittenhorst elkaar voor een ticket in ronde 1 van de KNVB beker. Spakenburg was overduidelijk een maat te groot voor de ploeg uit Horst en uiteindelijk werd de strijd beslecht in een 4-1 eindstand.

19.aug..2018|Lees Meer

Spakenburg wurmt zich langs Eemdijk

Spakenburg heeft ook haar derde oefenwedstrijd gewonnen. Dit keer met 3-0 tegen nieuwbakken derde divisionist en plaatsgenoot Eemdijk. De zege doet vermoeden dat het een eenvoudig klusje

05.aug..2018|Lees Meer

Spakenburg kampioen 3e divisie!

Spakenburg mag zich kampioen van de derde divisie noemen. De ploeg van John de Wolf versloeg ONS Sneek met 0-4 door doelpunten van Pilon (2x), Ties en van der Neut.

23.mei.2018|Lees Meer