Spakenburg kampioen 3e divisie!

Spakenburg mag zich kampioen van de derde divisie noemen. De ploeg van John de Wolf versloeg ONS Sneek met 0-4 door doelpunten van Pilon (2x), Ties en van der Neut.

23.mei.2018|Lees Meer

Spakenburg speelt gelijk in Assen

Spakenburg kon kampioen worden als het zelf zou winnen en de concurrenten punten zouden verliezen. Zelf winnen zat er niet in. Zowel Spakenburg als ACV kwamen beiden niet tot scoren. Eindstand 0-0.

06.mei.2018|Lees Meer

Spakenburg wint nipt van Spijkenisse

Spakenburg mocht tegen laagvlieger Spijkenisse weer drie punten bijtekenen, gemakkelijk ging dat niet, maar in de race om de titel moeten de Blauwen de punten koesteren en de rest gauw vergeten.

29.apr..2018|Lees Meer

Spakenburg verliest in Volendam

Spakenburg heeft tegen Jong Volendam geen potten weten te breken en verloor de uitwedstrijd met 2-0. Spakenburg begon nog wel aardig, had misschien een penalty verdiend in de eerste tien minuten

21.apr..2018|Lees Meer

Spakenburg wint van DOVO, vergroot marge

Spakenburg heeft zaterdag een uitstekende 3-0 overwinning behaald op DOVO. De Blauwen waren op de eigen Westmaat de volledige wedstrijd de bovenliggende partij en wisten via treffers van Olivier Pilon, Jasper Waalkens en Tom Oostinjen de winst eenvoudig veilig te stellen.

14.apr..2018|Lees Meer

Spakenburg verliest kansloos in Hengelo van Twente

Als, als, als. Dat zal toch het meest gebruikte woord van de Blauwe supporters zijn geweest na de wedstrijd tegen Twente. Het weer was prachtig, er werd op echt gras gevoetbald op een prima complex en al halverwege de wedstrijd kwam de tussenstand bij Quick Boys door langs de kant van het veld. Alle ingrediënten voor een mooie middag, alleen was het Spakenburg zelf dat niet mee wilde werken. Geheel terecht werd er door de thuisclub twee keer gescoord en op die overwinning was toch erg weinig af te dingen en dan tellen alle als-vragen niet meer.

08.apr..2018|Lees Meer

Spakenburg verliest terecht tegen Scheveningen

In een kleurloze wedstrijd moest Spakenburg het onderspit delven tegen Scheveningen. De ploeg van John Blok scoorde twee maal en Spakenburg had al moeite met het komen tot echte kansen. Een terechte, maar alsnog zure nederlaag.

02.apr..2018|Lees Meer

“Koud kunstje” van Spakenburg

Spakenburg heeft in het hoge noorden op sportpark Corpus den Hoorn Jong-FC Groningen met dezelfde cijfers als in de thuiswedstrijd verslagen: 2-1. Deze stand was overigens met rust al bereikt.

18.mrt..2018|Lees Meer

Spakenburg vergroot koppositie

Na een weekend waarin door het koude weer geen competitie voetbal is gespeeld door Spakenburg stond vandaag de 24e ronde van de competitie op het programma. Op de eigen Westmaat was de returnwedstrijd tegen VVOG gepland.

10.mrt..2018|Lees Meer

Kansloze middag voor Spakenburg in Ermelo

Spakenburg is zaterdag tegen een enorme zeperd aangelopen in Ermelo. Tegen DVS’33 speelde de koploper een kansloze wedstrijd en mocht het uiteindelijk nog de handen dichtknijpen dat de teller bij 5-1 stokte.

18.feb..2018|Lees Meer

Spakenburg blijft koploper na winst tegen Magreb’90

Met het nodige gevoel voor understatement kan er wel gezegd worden dat het niet de beste wedstrijd van het seizoen was, maar de Blauwen wisten wel te winnen in Utrecht van Magreb’90 en blijven dus de trotse koploper van de derde divisie.

04.feb..2018|Lees Meer

Spakenburg onderuit tegen ODIN'59

Na de spetterende overwinning vorige week in het Yanmar stadion in Almere, tegen Jong Almere City stond zaterdag de eerste competitiewedstrijd van 2018 op de Westmaat op het programma

20.jan..2018|Lees Meer

Spakenburg schuift Almere City aan de kant

In een meer dan vermakelijke wedstrijd heeft Spakenburg overtuigend de winst gepakt tegen Jong Almere City. De vier goals die de equipe van John de Wolf wist te maken werden al in de eerste helft bewerkstelligd.

14.jan..2018|Lees Meer

Spakenburg wint en kroont zich winterkampioen

In de laatste thuiswedstrijd heeft Spakenburg de winst weten te pakken tegen ACV. Op de Westmaat werd het 4-0 en door deze overwinning en het puntenverlies van Jong Almere City is Spakenburg de trotste koploper en gaat het als herbstmeister de winterstop in.

16.dec..2017|Lees Meer

Teleurstellend potje op een koud sportpark Panhuis

Spakenburg heeft voor de tweede achtereenvolgende week gelijkgespeeld terwijl directe concurrent Jong-Almere City wel twee maal de volle buit wist te behalen. Hierdoor is de achterstand op de Flevolanders gestegen tot 4 punten

25.nov..2017|Lees Meer

Ook VVOG aan de zegekar gebonden!

Op de heenweg scheen de zon, op de terugweg kwam de regen. Tussendoor deed Spakenburg wat het al vaak deed dit seizoen, de wedstrijd winnend afsluiten.

04.nov..2017|Lees Meer

Spakenburg verliest onterecht in Heemskerk

Spakenburg heeft in Heemskerk zijn eerste verliespartij te pakken. Tegen Odin ‘59 was het de bovenliggende partij, maar wist het niet tot scoren te komen. Odin ‘59 deed dat wel en pakte daarmee de 3 punten.

22.okt..2017|Lees Meer

Spakenburg boekt 6e overwinning op rij.

Spakenburg noteerde zaterdag tegen de ‘Sjollekoppen’ de 6e overwinning op rij en blijft daardoor steviger aan kop in de Derde Divisie zaterdag. Wat eigenlijk nog opvallender was dat de basisopstelling voor de 8e maal ongewijzigd was en dat is wel eens anders geweest.

15.okt..2017|Lees Meer